27 / 04 / 2024

Kocaeli'de Deprem Çalıştayı’nın ikincisi yapılacak!

Kocaeli'de Deprem Çalıştayı’nın ikincisi yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından, 'Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı'nın bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından, 'Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı'nın bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek. Geçen yıl ilki düzenlenen çalıştayda bu yıl Türkiye’nin ve Kocaeli’nin deprem gerçeği, alınan önlemler ve yapılması gerekenler uzmanlar tarafından masaya yatırılacak. Çalıştay, 12 Kasım Perşembe günü Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonu’nda 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacak.


Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün konuşmalarıyla başlayacak çalıştay, 'Teknik' ve 'Sosyal' olmak üzere iki oturumdan oluşacak. Öğleden önceki 'Teknik' oturuma konuşmacı olarak Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nden Prof. Dr. Mustafa Erdik, İTÜ Jeoloji Mühendisliği’nden Prof. Dr. Okan Tüysüz, KOÜ Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şerif Barış katılacak. Öğleden sonraki 'Sosyal' oturumda ise KOÜ Hukuk Fakültesi’nden Prof. Dr. Gönül Balkır, KOÜ Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Tamer Eker ve Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç konuşmacı olacak.


Kocaeli 



Geri Dön