19 / 04 / 2024

Kocaeli'de imar toplantısı her ilçede yapılacak!

Kocaeli'de imar toplantısı her ilçede yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu, her ay bir toplantısını farklı bir ilçede gerçekleştirecek. Zekeriya Özak, "Bu kararla yerindelik esasına uygun olarak ilçelerimizin imar sorunları ile ilgili tecrübe paylaşımları yapacağız." de



Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu, her ay bir toplantısını farklı bir ilçede gerçekleştirecek Kurulduğundan bu .yana toplantılarını Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştiren İmar ve Bayındırlık Komisyonu aldığı bir karar ile bu aydan itibaren her ay komisyon toplantılarından birini ilçe belediyelerinde yapmaya karar verdi. Bu karar doğrultusunda ilk ilçe toplantısı Gebze Belediyesi'nde yapıldı.

 

TECRÜBE PAYLAŞIMI

Alınan bu karar ile ilgili görüşlerini açıklayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Komisyon Başkanı Yüksek Mimar Zekeriya Özak, "Aldığımız bu karar sayesinde yerindelik esasına uygun olarak ilçelerimizin imar sorunları ile ilgili tecrübe paylaşımları yapacağız. İlçemizin imar ile ilgili problemlerini imar komisyonumuz bizzat ilçe yetkililerinden dinleyecek. 


Kocaeli Manşet 


Geri Dön