25 / 04 / 2024

Kocasinan Yeni Mahalle dönüşüyor!

Kocasinan Yeni Mahalle dönüşüyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile birlikte Yeni Mahalle meydanında yapımı devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.




Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile birlikte Yeni Mahalle meydanında yapımı devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede, Yeni Mahalle meydanının yeni haliyle daha modern bir görünüme kavuşacağını ve meydanın daha kullanışlı hale geleceğini söyledi.


Kocasinan’ın 116 mahallesine yeni yeni hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, ilçenin önemli ve köklü mahallerinden Yeni Mahalle meydanını da yeniliyor. Bu çerçeve de çalışmaların kısa sürede tamamlanması için yoğun gayret gösteren Başkan Çolakbayrakdar, Yeni Mahalle’de yenileme ve çevre düzenlemesi çalışmalarını kontrol etti.


İnceleme sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, Yeni Mahalle’nin Kocasinan’ın en köklü mahallerinden birisi olduğunu belirterek, “Yeni Mahalle meydanımızı yeniliyoruz. Yeni Mahalle’nin sokaklarındaki alt yapı çalışmalarını diğer kurumlar tamamladı. Yeni Mahalle’deki yenileme çalışmalarını tamamladıktan sonrada sokak ve caddelerimizdeki yol ve kaldırım çalışmalarını da tamamlayacağız. Yeni Mahalle sakinlerine daha güzel bir hizmet verebilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ticaret, sanayi, işyeri ve çevresinde konut bölgeleri olan düzenli bir mahallemiz. İnşallah bu meydan düzenlemesiyle birlikte daha güzel daha yaşanabilir bir görünüm arz edeceğiz. Hemşehrilerime şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımızın daha güzel çevrede yaşamaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Son bahar olmasına rağmen çalışmalarımız durmadan devam ediyor. Hava koşulları el verdiğince bu çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.


Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, daha modern ve daha yaşanabilir bir Kocasinan için, bölge genelinde yenileme çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini ifade ederek noktaladı.



Kocasinan Belediyesi



Geri Dön