26 / 04 / 2024

Kocasinan'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek olacak!

Kocasinan'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek olacak!

Yenilikçi Çözüm, Proje ve Sosyal Odaklı’ belediyecilik anlayışıyla Kayseri’de yaşayanların yaşam kalitesini yükselttiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.



 

Yenilikçi Çözüm, Proje ve Sosyal Odaklı’ belediyecilik anlayışıyla Kayseri’de yaşayanların yaşam kalitesini yükselttiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar 2017 yılında imardan ulaşıma, çevreden kültüre, kentsel dönüşümden sosyal belediyeciliğe, asfaltlama çalışmalarından yeni nesil pazar yeri yapımına kadar Kocasinan’ın cazibesini, imajını ve prestijini artırmaya yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.


SAATTE 240 TON KAPASİTESİ VAR

 

Para Ek'te yer alan habere göre, Kocasinan Belediye sınırları içerisindeki 116 mahallede çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Çolakbayrakdar şöyle devam etti: “Mahallelerimizin her birini Yeni Kocasinan’a hazırlamak için çalışıyoruz. Merkezdeki en büyük ilçe olmamız sebebiyle çok büyük bir yol ağına sahibiz. Gerek yenilenmesi gereken yollar, gerekse yeni yapılmakta olan yollar için asfalt olmazsa olmazımızdır. Bu kapsamda Kayseri’de en yüksek kapasiteye sahip olan ve teknolojik yapısıyla dünya standartlarında asfalt üreten Asfalt Plenti’ni hayata geçirdik. Çevre dostu özelliğiyle saatte 240 tonluk kapasiteye sahip asfalt üretimiyle daha hızlı, ekonomik ve kaliteli üretim imkanı sunuyoruz. Dünya standartlarına uygun ve yüzde yüz yerli üretim olan Asfalt Plenti ile yolları daha kaliteli hale getirirken bu yıl 150 bin ton asfalt serimiyle rekor kırmayı hedefliyoruz.”

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI

 

İlçe yenileme çalışmalarının yanı sıra kentsel dönüşüm projeleriyle Kocasinan’ı Türkiye’nin parlayan yıldızı haline dönüştüreceklerini ifade eden Ahmet Çolakbayrakdar ilçenin 8 bölgesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Türkiye’ye örnek olacak daha modern dev yatırımlar yaptıklarını söyledi. Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandığında ilçenin yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresiyle Türkiye’ye örnek bir ilçe olacağını dile getiren Çolakbayrakdar böylelikle Kocasinan’ın herkesin imreneceği ve yaşamak istediği bir bölge haline geleceğini belirtti.

 

 


Geri Dön