28 / 03 / 2024

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.



Türkiye'nin ilk özel fizik tedavi merkezi Romatem (Romatizma Tedavi Merkezi), Köksal Holoğlu tarafından 2005'te Samsun'da kuruldu. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Romatem, bugün zincir hale geldi. 2005 yılından bu güne önemli yatırımlar gerçekleştirdi. Hastane sayısını 6'ya yükseltti. Hastanelerin ikisi Azerbaycan'da, dördü Türkiye'de Samsun, Kocaeli, İstanbul ve Bursa'da bulunuyor. 

Romatem yurt dışında Azerbaycan'da hizmet sunuyor. Şimdi Balkanlar'da Karadağ'ın başkenti Podgorica'da klinik açılması için hazırlıklar sürüyor. Sene sonuna kalmadan bu kliniğin açılması planlanıyor. Son hazırlıklar gerçekleştiriliyor. 

Köksal Holoğlu, Almanya dan hastane satın alacak!

Yeni bir gelişme daha ortaya çıktı. Avrupa'ya Balkanlardan adım atan Romatem'in patronunun şu sıralar Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde de yer arayışında olduğu ifade edildi. Eğer uygun bir yer bulursa gelecek sene Romatem Almanya'da da hizmet sunacak. 

Son senelerde Almanya'da sağlık sektöründe pek çok hastane el değiştirmeye başladı. En çok da Yunanlı iş insanlarının hastane aldığı belirtildi. Helios Grup, Almanya'da en aktif gruplar arasında ilk sırada. Türk sağlık sektörü yatırımcıları için de önemli fırsatlar gelişebilir.


 


Geri Dön