28 / 03 / 2024

Konsept Halkalı'da yaşam başlıyor!

Konsept Halkalı'da yaşam başlıyor!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Konsept Halkalı

Dumankaya İnşaat’ın Avrupa Yakası’ndaki yatırımlarından Dumankaya Konsept Halkalı projesinde haziran ayında yaşam başlıyor. Sınırlı sayıda dairenin satışına devam edilen proje yatay yaşam konseptiyle bölgede fark yaratıyor.



Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın Halkalı’da yatay yaşam konseptiyle hayata geçirdiği yeni projesi Dumankaya Konsept’te sınırlı sayıdaki dairelerin satışı devam ediyor.  Konforlu bir yaşamın yanı sıra kazançlı bir yatırım fırsatı da sunan proje, farklı mimarisi, yemyeşil bahçeleri, sahip olduğu 4000 m²’lik göl ferahlığı ve IQ dokunmatik ev özellikleri sayesinde konfor ve teknolojiyi bir arada sunuyor.


Haziran ayında teslimi gerçekleştirilecek projede 1+1 ve 2+1 tip dairelerin satışları tamamlandı, 3+1 tip dairelerin satışları ise devam ediyor. 


Dumankaya’nın sunduğu yeni kampanya ile daire sahibi olmak isteyenler, 84.000-TL’ye varan indirim fırsatları ile %0 faiz ve sıfır peşinat gibi farklı ödeme alternatiflerinden de yararlanabiliyor.


Göl ferahlığının ve yemyeşil bahçelerin yatay mimari ile buluştuğu Konsept Halkalı ve kampanya ile ilgili daha detaylı bilgiye daha detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya www.dumankaya.com adresinden ulaşılabilir. 



projeye sor



Geri Dön