19 / 04 / 2024

Konut alan tatile gidiyor!

Konut alan tatile gidiyor!

Gayrimenkul sektörü, 14 şubat haftasına çeşitli kampanyalarla kutlamaya hazırlanıyor. Kampanyalarda konut alanlara 4 gece 5 gün tatil hediye eden de; yüzde 24 indirim avantajıyla ön talep toplayacak olan da var.



Gayrimenkul sektörü, 14 şubat haftasına çeşitli kampanyalarla kutlamaya hazırlanıyor. Stili İstanbul Diamond, Göldeniz Kartal, İstasyon 24 ve Airport 24 projelerinde başlayan kampanyalar kapsamında 4 gece 5 gün tatil hediye eden de; yüzde 24 indirim avantajıyla ön talep toplayacak olan da var. 


Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'deki en yeni projesi Stili İstanbul Diamond'da Sevgililer Günü haftası için özel bir kampanya sunuyor. 15 Şubat 2015 Pazar gününe kadar geçerli olacak kampanya kapsamında projeden konut alan herkese yüzde 12 indirim uygulanırken; kış mevsiminde tatil yapmak isteyenler Kartalkaya'da, yazın tatil yapmak isteyenler ise Antalya'da 5 yıldızlı otelde 4 gece 5 gün keyifli bir fırsat yakalıyor. 


ÖZELGÜNLEREYENİ KAMPANYA 


24 Gayrimenkul, özel günleri özel kampanyalarla kutlamaya devam ediyor. 

Stüdyo 24 ve Cadde 24 projelerinde elde ettiği başarılı grafiği yeni projeleri İstasyon 24 ve Airport 24'e de taşımayı amaçlayan 24 Gayrimenkul, 14 şubat için bu iki projede geçerli olacak sıra dışı bir kampanyaya imza atıyor.

 

PESİNATSIZ EV SAHİBİ OLMA FIRSATI 


İstanbul'un değeri en hızlı yükselen noktalarının başında gelen Kartal'da inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinde Sevgililer Günü'ne özel sıfır peşinatla konut satışına başlandı. 7 ila 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında fiyatları 345 bin TL'den başlayan konutlara hiç peşinat verilmeden sahip olunabiliyor. 4 farklı ödeme planının da uygulandığı projede dileyen müşteriler 48 ay sıfır faiz kampanyasından yararlanabiliyor.


Yeni Şafak Alışveriş

 


Geri Dön