19 / 04 / 2024

Konut alıcıları artık yaşam alanı olan projeleri seçiyor!

Konut alıcıları artık yaşam alanı olan projeleri seçiyor!

Yöryapı Kentsel Dönüşüm Müdürü olan Sedat Yıldız, ailelerin artık başını sokacak bir yerden çok bir yaşam alanı aradıklarını söyledi



YÖRYAPI Kentsel Dönüşüm Müdürü Sedat Yıldız, konut satın alırken ailelerin genelde yaşam alanı olan lokasyonları tercih ettiklerini belirtti. Ailelerin artık başını sokacak bir yerden çok bir yaşam alanı aradıklarını söyleyen Sedat Yıldız; park,oyun alanı, alışveriş merkezi, çarşı, spor salonu vs. gibi sosyal etkinlikler sunan konut projelerinin tercih edildiği diler getirdi. Projelerin yatırımcılara kar sağlaması için gelişime açık bölgelerin seçilmesi gerektiğini söyleyen Yıldız, "Bulunduğunuz bölgenin belediyesinin şehirle ilgili gelecek planlarım iyi bilmeniz gerekir. Çünkü belediyenin yapacağı bir proje sizin projenizinde değerini artırır. Özellikle İstanbul'da ulaşım çok önemlidir. Metro, tren, metrobüs, vapur gibi toplu ulaşım araçlarına yakın lokasyonlarda yer alan projelerden yer almak daima caziptir" dedi. 


"KOLAYLIK SAĞLAYACAK" 


İnşaat projelerinde yapılan her şeyin çok kaliteli olması gerektiğinin altını çizen Yöryapı Kentsel Dönüşüm Müdürü Sedat Yıldz, "İnşaatın yapımı esnasında kullanılan radye temel, perde duvar gibi sistemlerin uygulamaları ve beton mukavemetinin doğru seçilmiş olması konusunda emin olunmalıdır. Satış yaptığınız müşterinin memnuniyeti, sizin gelecek sigortanızdır. Yöryapı , Yörsan'da olduğu gibi inşaat sektöründe de yatırımlarını genişleterek devrimsel nitelik kazandıracak ilklere imza atmayı amaçlamış üstün vizyona sahip kurumsal bir firmadır" dedi. Yörük, Yör Palas, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, tasarımıyla standartların değişime uğradığını, zamana uygun taleplere göre yeniden tasarlanarak dizayn edildiğini belirterek "Yör Palas, gözde lokasyonuyla İstanbul'un tamamına zahmetsizce ulaşma kolaylığı sağlayacak. Dış cephesinde Osmanlı dokularının Avrupa mimarisiyle sentezlendiği, içeride ise kalitenin ön planda tutulduğu akıllı ev sistemleriyle hayatı kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Yör Palas, 4 adet 4+1 bahçe dubleksi, 4 adet 4+1 çatı dubleksi ve 12 adet 3+1 olmak üzere toplam 20 ultra lüks daire olacak" şeklinde konuştu.



Gazete Arena 


Geri Dön