18 / 04 / 2024

Konut alımında lokasyon çok önemli yer tutuyor!

Konut alımında lokasyon çok önemli yer tutuyor!

Konutkent'te kule konut ve iş yerlerinden oluşan karma projeyi hayata geçiren Azel Gayrimenkul'un Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, konut alırken dikkat edilmesi gereken en önemli kriterin lokasyon olduğunu açıkladı.



Azel Gayrimenkulun Mali ve Finans Danışmanı Aslantaş, konut alırken dikkat edilmesi gereken en önemli kriterin lokasyon olduğunu açıkladı.


Konutkent'te kule konut ve iş yerlerinden oluşan karma projeyi hayata geçiren Azel Gayrimenkul'un Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, konut alırken geçmişteki projelerini başarıyla tamamlayan, öz sermayesi güçlü olan firmaların tercih edilmesi gerektiğini belirtti. Aslantaş, yatırımcıların göz önünde bulundurması gereken en önemli kriterin de lokasyon olduğunu söyledi. 


Aslantaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Ulaşım akslarına, okul, hastane, alışveriş merkezleri gibi önemli noktalara uzaklığı, hem o bölgenin yatırım değerini hem de konut ya da iş yeri projesinin insanların yaşamlarını ne ölçüde kolaylaştıracağını gösterir. Doğru lokasyondaki konutlar hem prim yapar hem de istenildiği zaman kısa sürede elden çıkarmak mümkündür" diye konuştu. 


Sabah Ankara 


Geri Dön