26 / 04 / 2024

Konut almak kazançlı bir yatırım aracı!

Konut almak kazançlı bir yatırım aracı!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, ''Gayrimenkul bir ihtiyaç olduğu gibi kazançlı bir yatırım olarak da görülüyor'' dedi. 



Türkiye'nın ekonomi ve siyasi alanda yakaladığı istikrarlı duruşun her alanda güçlü bir büyüme sağladığı sözlerinde vurgulayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Bölgemizdeki tüm jeopolitik belirsizliklere rağmen sağladığımız bu büyüme hem son derece umut verici hem de istikrar ve kararlı duruşun önemini bize net bir şekilde gösteriyor" dedi. 

Türkiye'ye, dünyanın her yerinden yatırımcıların ilgisinin arttığını ve güvenilir bulunan yatırım araçlarının başında gayrimenkulün geldiğini de sözlerine ekleyen Nurettin Eroğlu, "Gayrimenkul bir ihtiyaç olduğu gibi kazançlı bir yatırım olarak da görülüyor. Konut alırken peşinat ve aylık ödemeler tasarrufa teşvik ettiği için tüketiciler için gözde bir yatırım olmayı sürdürüyor" dedi. 

Uydu kentler geliyor
Kentsel dönüşüm sürecinin, yeni uydu kentlerin yaşama geçmesinin ve Türkiye ulaşım ağında hayata geçecek projelerin 5-10 yıllık süreç içerisinde inşaat sektöründeki gelişime ve büyümeye önemli katkılar yapacağını da açıklayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu açıklamalarına şöyle devam etti;  "Kentsel dönüşüm sürecinin bu yıla da damga vuracağını söylemek mümkün. Bu kapsamda başta İstanbul olmak üzere ülkenin her kentinde büyük çaplı kentsel dönüşüm hamlelerinin atılacağını düşünüyorum" dedi.


Geri Dön