19 / 03 / 2024

Konut kredi faizleri ne oldu?

Konut kredi faizleri ne oldu?

Ev almayı düşünenler vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında konut kredisi faiz oranları yer alıyor. Peki konut kredisi faizlerinde son durum ne? Konut kredisi faizleri düşüyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları...



Hayallerindeki konuta sahip olabilmek için bankaların güncel konut kredisi kampanyalarını yakından takip edenleri sevindiren gelişmeler yaşanıyor. Takvim'de yer alan habere göre, kredi çekmeyi düşünen vatandaşlar ise bir taraftan ev ve araba fiyatlarını takip ederken bankaların indirim açıklamalarını da araştırıyor. 

Kamu bankaları tarafından kısa zaman önce başlatılan konut kredisi kampanyası vatandaşlardan oldukça ilgi gören bir kampanya oldu. Öyle ki Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank müşterilerine yeni konut alımlarında yüzde 0.79 faiz oranıyla kredi sağlayacaklarını duyurdular. Bu kredi kampanyasından yararlanmak için ise evin sıfır olması gerekiyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Kampanyası

Faiz oranı yüzde 0.79 olan Ziraat Bankası'nda 100 bin lira konut kredisi 120 ay vade seçeneğiyle aylık 2 bin 99 TL taksit ile ödenebiliyor.

ING Bank Konut Kredisi Kampanyası

Faiz oranı yüzde 0.94 olarak belirlenen ING Bank'ta 100 bin TL konut kredisi kullanmak isteyen müşteriler 120 ay vadede aylık 2 bin 188 TL ödeyerek kredi çekebiliyor.

Akbank Konut Kredisi Kampanyası

Faiz oranı yüzde 0.95 Akbank'tan 100 bin lira, 120 ay vadeli konut kredisi 2 bin 194 lira taksitlerle ödenebiliyor.

Alternatif Bank Konut Kredisi Kampanyası

Faiz oranı yüzde 0.89 olan Alternatif Bank'tan 100 bin lira tutarında 120 ay vade seçenekli konut kredisi kullanan bir müşteri aylık 2 bin 212 lira  taksit ödeyerek hayallerindeki konuta kavuşabiliyor.


ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.94

YAPIKREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1.05

ING BANK FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.94

AKBANK FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.95

HALKBANK FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.94

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1.75

GARANTİ BANKASI FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0.96

QNB FİNANSBANK FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1.23

 

Konut kredisi faizleri arttı mı?


Geri Dön