28 / 03 / 2024

Konut sektörü Babalar Günü kampanyasıyla hareketlendi!

Konut sektörü Babalar Günü kampanyasıyla hareketlendi!

Ramazan ayı ve Babalar Günü nedeniyle konut sektöründe kampanya yarışı yaşanıyor. Yaz aylarında durgunlaşan sektörde satışları hızlandırmak isteyen firmalar birer birer kampanyaları devreye almaya başladı.



Ev alanlara bir odayı firmalar hediye ediyor. Yani 3+1 alan 2+1, 2+1 alan 1+1 parası ödüyor. Ayrıca 25 bin liraya varan indirimlerden, uzun vadede sıfır faize, hiç peşinatsız taşınma imkanına kadar farklı seçenekler bulunuyor.


1-) 3 seçenek sunuyor

Babacan Holding’in Esenyurt’ta geliştirdiği 1.216 konutluk Babacan Premium’da peşinat ödemiyor. Yüzde 75 banka kredisi ve yüzde 25 teslimde ödeme fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında ayrıca yüzde 35 peşinat, geri kalan kısmı firma bünyesinde 50 ay ve sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor. Üçüncü bir seçenek olarak peşinat ödemeden 120 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.


Web: http://babacanholding.com/


2) Bal peteğinde 50 ay vade

DAP Yapı tarafından Taksim’de hayata geçirilen ve hayatın başladığı Taksim Petek Residence projesinde 50 ay vade ve sıfır faizden yararlanılıyor. Akıllı bina teknolojisiyle hayata geçirilen projeoe 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza bulunuyor.


Web: http://www.dapyapi.com.tr/


3) 72 ay vade, sıfır faiz

Dumankaya, geleneksel Ramazan kampanyası kapsamında küçük küçük taksitlerle herkesi kolayca ev sahibi yapacak fırsatları hayata geçirdi.  Kampanya kapsamında Sancaktepe’de yükselen Dumankaya Mozaik projesinde, 548 bin liradan başlayan 3+1 dairelere 72 ay sıfır faiz gibi avantajlarla sahip olunabilecek. Maltepe’deki Ritim İstanbul projesinde 3+1 daireler için 733 bin TL’den başlayan fiyat avantajları sunuluyor. Kartal’daki Dumankaya Horizon’da  daire sahibi olmak isteyenler, 2+1 dairelere 782 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilecek.


Web: http://www.dumankaya.com/


4) 3 yıl boyunca kiracı hazır

Projebeyaz, Kartal’daki Helis More projesinde Ramazan ayına özel kampanya düzenledi. Kampanya ile kira geliri yüzde 100 garanti ediliyor. Projenin tamamlanmasından sonra kiralama hizmet anlaşması imzalanacak 1+1 müşterilerine, 3 sene boyunca 3 bin TL sabit kira ödemesi taahhüt ediliyor. Dairelerin fiyatı 487 bin 500 TL’den başlıyor.


Web: http://projebeyaz.com/tr/


5) Peşinat yüzde 1’e indi

Ispartakule’nin 1.661 konut ve 160 cadde mağazasından oluşan projesi Bizimevler 6’nın 1.207 daireden oluşan Gökkuşağı etabında yaşam başlarken, teslime hazır daireler Ramazan ayına özel fiyat avantajlarıyla yatırımcılara sunuluyor. Daire fiyatlarının 461 bin liradan başladığı projede, yüzde 1 peşinat vererek hemen taşınma imkanı bulunuyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tipleri yer alıyor. Daire büyüklükleri 116 ile 302 metrekare arasında değişiyor.


Web: http://www.bizimevler.com.tr/bizimevler6/index2.php


6) Ramazan’da KDV’yi sildi

Öntu Yatırım Ortaklığı’nın, Esenyurt’ta hayata geçirdiği Önay Life Residence’den Ramazan boyunca daire alanlar KDV ödemeyecek. Ayrıca yüzde 25 peşinat karşılığında kalanı 30 taksitte ödeyecek.


Web: http://www.onaylife.com/tr/


7) 6 projede Ramazan bereketi

DKY İnşaat, 6 projesi için özel ödeme koşulları sunuyor. DKY Kartal ve Lokum Evler’de, “0 Peşinat 0 Faiz”, DKY ON Kağıthane’de aylık 2 bin 500 TL taksit ile ev sahibi olma fırsatı, Suadiye, Göztepe, Erenköy’deki  DKY Cadde projelerinde “yüzde 50 peşin öde, gerisini taşın öde” kampanyası geçerli.


Web: http://www.dkyinsaat.com/

8) 36 ay sıfır faiz fırsatı

Emlak Konut GYO güvencesiyle Doğa Şehircilik ve Başyapı İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Karat 34 projesinde 36 ay sıfır faiz kampanyası Ramazan ayı boyunca devam ediyor. Toplam 470 konut ile 123 adet ofis ve 28 ticari üniteden oluşan ‘Karat 34’te konut fiyatları ise 229 bin TL’den başlıyor. Proje, Basın Ekspres Yolu’nda yükseliyor.


Web: http://www.karat34.com.tr/


Vatan 


Geri Dön