29 / 03 / 2024

Konut sektöründe başarı kadınlarla ruh ikizi olmaktan geçiyor!

Konut sektöründe başarı kadınlarla ruh ikizi olmaktan geçiyor!

Başkent Ankara’da satışta elde ettiği başarılar ve alıcısına sağladığı yüksek kazançla sıkça konuşulan firmalardan Uransan AŞ’de başarının arka planında kadınlarla “ruh ikizi” olmanın yattığı belirtiliyor.



Konut alırken ailenin karar merci haline gelen kadınların öncelik ve beklentilerini iyi belirleyen inşaat firmaları, satış başarısını daha kısa sürede yakalıyor.


Diğer bireylere göre evde daha fazla zaman geçiren kadınlara ergonomik mutfak, geniş antre, gün ışığını daha fazla alan evler tasarlayan firmalar, giyim odası, gömme dolap alanları hatta, ev içinde çok küçük kiler alanıyla bile ev hanımının gönlünü fethedebiliyor. Başkent Ankara’da satışta elde ettiği başarılar ve alıcısına sağladığı yüksek kazançla sıkça konuşulan firmalardan Uransan AŞ’de de başarının arka planında kadınlarla “ruh ikizi” olmanın yattığı belirtiliyor.


Uran Holding’e bağlı Uransan AŞ’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Başkent’in yeni gözdesi Urankent’te inşa ettikleri Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus projelerinin ardından Queen Park’ta da Ankara’nın nezih semtlerinde oturan konut alıcılarını kendilerine çektiklerini ifade etti.


Çelik, şunları söyledi:


“Her projemiz doğal olarak bir öncekinden daha güzel ve sektördeki trendlere uygun oluyor. Ancak, projelerimizi arka arkaya koyduğumuzda ortaya kadınlar için daha fazla tasarlanmış çalışmalar çıkıyor. Her projemiz onların yaşamını daha da kolaylaştırıyor ve müşteri memnuniyeti artıyor. Örneğin bu yaz teslim edeceğimiz Queen Park projemiz bir önceki projemiz Royal Plus ile çok benzer. Ürettiğimiz diğer projelerimizden farklı olarak iki projemize de eklediğimiz 2 metrekarelik kiler alanı kadınların çok hoşuna gidiyor. Evde kalabalık olarak görülen eşyalar ve bazı gıdaları çirkin görüntü olmadan burada muhafaza edebileceklerini biliyorlar. Yüzde 90’lara ulaştığımız satış rakamlarında bu 2 metrekarelik alanın çok önemli rolü olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yine kadınların bayıldığı Queen Park’taki bir başka özellik de giyim odasını daha da büyütmemiz. Gelecek çalışmalarımızda da bu detayları çok daha fazla öne çıkarmayı planlıyoruz.”




Haber Posta  Ankara  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Konut alırken ailenin karar merci haline gelen kadınların öncelik ve beklentilerini iyi belirleyen inşaat firmaları, satış başarısını daha kısa sürede yakalıyor. Diğer bireylere göre evde daha 33 fazla zaman geçiren kadınlara ergonomik mutfak, geniş antre, gün ışığını daha fazla alan evler tasarlayan firmalar, giyim odası, gömme dolap alanları hatta, ev içinde çok küçük kiler alanıyla bile ev hanımının gönlünü fethedebiliyor. Başkent Ankara'da satışta elde ettiği başarılar ve alıcısına sağladığı yüksek kazançla sıkça konuşulan firmalardan Uransan AŞ'de de başarının arka planında kadınlarla 'ruh ikizi' olmanın yattığı belirtiliyor. Uran Holding'e bağlı Uransan A.Ş.'nin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Başkent'in yeni gözdesi Urankenfte inşa ettikleri Prestij, Elit Mirage Bahçe ve Royal Plus projelerinin ardından Queen Park'ta da Ankara'nın nezih semtlerinde oturan konut alıcılarını kendilerine çektiklerini ifade etti. Çelik, "Her projemiz doğal olarak bir öncekinden daha güzel ve sektördeki trendlere uygun oluyor. Ancak, projelerimizi arka arkaya koyduğumuzda ortaya kadınlar için daha fazla tasarlanmış çalışmalar çıkıyor. Her projemiz ' onlann yaşamını daha da kolaylaştırıyor ve müşteri memnuniyeti artıyor. Örneğin bu yaz teslim edeceğimiz Queen Park projemiz bir önceki projemiz Royal Plus ile çok benzer. Ürettiğimiz diğer projelerimizden farklı olarak iki projemize de eklediğimiz 2 metrekarelik kiler alanı kadınların çok hoşuna gidiyor. Evde kalabalık olarak görülen eşyalar ve bazı gıdaları çirkin görüntü olmadan burada muhafaza edebileceklerini biliyorlar. Yüzde 90'lara ulaştığımız satış rakamlarında bu 2 metrekarelik alanın çok önemli rolü olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yine kadınların bayıldığı Queen Park'taki bir başka bir özellik de giyim odasını daha da büyütmemiz. Gelecek çalışmalarımızda da bu detayları çok daha fazla öne çıkarmayı planlıyoruz" dedi. 



Posta Ankara



Geri Dön