29 / 03 / 2024

Konut yatırımı yaparken uzman kişilere danışın!

Konut yatırımı yaparken uzman kişilere danışın!

Plattin Finans Yatırım Danışmanlığı firmasının sahibi Hakan Aşıkan, Türkiye'de danışmanlık kavramının tam olarak bilinmediğini belirterek, yatırımcıların bu konuda uzman kişilere ve firmalara başvurmaları gerektiğini söyledi.



Türkiye'de danışmanlık firmalarının, yoğun olarak eğitim ve sağlık alanında hizmet verdiğini belirten Aşıkan, şöyle devam etti: "Eğitim, yüzde 72 ile sektörün başım çekmektedir. Günümüz ülkesinde, hemen her şehirde yükselen konudan, kentsel dönüşüm projelerini takip ediyoruz. İnsanlarımız artık kira ödemek yerine ev sahibi olmayı tercih etmekteler.Satın alman konutların yüzde 68'i ipotekli, yani kredili satış olmaktadır. Bizler, tam olarak da bu noktada hizmet vermekteyiz. Konut (Mortgage) Kredileri Danışmanlığı olarak, müşterilerimizin konut alım ve kredili satış işlemlerini baştan sonra takip edip, her aşamada merak edilenler konusunda destek veriyoruz. Bizler bu işi yaptıkça fark ettik ki, vatandaşlarımızın gerçekten böyle bir kuruma ihtiyacı var. En başında zamandan kazanç var.Bu, önemsiz gibi dursa da, aslında en dikkat edilmesi gereken husus. Çünkü, insanlarımız çalışmakta ve işlerinin düzenli olarak takip edilmesi gerektiğinin bilincindeler. Zaman herkes için önemli. Diğer önemli noktalardan biriside, güven. İnsanlarımız, bizlere evraklarını teslim ederken, akıllarında en ufak bir soru işareti kalmıyor. Onlarda biliyorlar ki, Plattin Finans & Yatırım ekibi, mutlak sonuca ulaşacaktır."


Hürses 


Haber Bizim Anadolu Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Türkiye'de "Danışmanlık" kavramının tam olarak bilinmediğini açıklayan Finans Yatırım Danışmanı Hakan Aşıkan, ilgili konularda, uzmanlaşmış personellerle yapılan fikir alışverişinin daha fayda sağladığını ifade etti.

 

İnsanların destek almak istediği birçok konunun her zaman olabildiğini belirten Aşıkan, "Ülkemizde, danışmanlık firmaları, yoğun olarak eğitim ve sağlık alanında hizmet vermektedir. Eğitim, % 72 ile sektörün başını çekmektedir" dedi. 


Aşıkan danışmanlık hizmetleri konusunda şunları söyledi "Günümüz ülkesinde, hemen her şehirde yükselen konutları, kentsel dönüşüm projelerini takıp ediyoruz, insanlarımız artık kira ödemek yerine ev sahibi olmayı tercih etmekteler. Satın alınan konutların % 68i ipotekli, yanı kredili satış olmakta. Bizler, tam olarak da bu noktada hizmet vermekteyiz. " 


" Konut ( Mortgage ) Kredileri Danışmanlığı " olarak, müşterilerimizin konut alım ve kredili satış işlemlerini baştan sonra takip edip, her aşamada merak edilenler konusunda destek veriyoruz. Bizler bu ışı yaptıkça fark ettik ki, vatandaşlarımızın gerçekten böyle bir kuruma ihtiyacı var En başında zamandan kazanç var Bu önemsiz gibi dursa da, aslında en dikkat edilmesi gereken husus. Zaman herkes için önemli. 

Diğer önemli noktalardan birisi de, güven. İnsanlarımız, bizlere evraklarını teslim ederken, akıllarında en ufak bir soru işareti kalmıyor İhsanlarımız kendi finansal durumlarını bilmeden yaptıkları başvurular sonucu olumsuz yanıt alabiliyorlar. Ancak danışmanlık şirketleri, kişilerin finansal durumlarını inceler, elde ki verileri değerlendirir ve onları en uygun finans kuruluşu ile buluşturur." 


Bizim Anadolu



Geri Dön