28 / 03 / 2024

Konutta indirim kampanyasında son günler!

Konutta indirim kampanyasında son günler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destekleriyle başlatılan konut sektörünün uyguladığı yüzde 0.98 faiz oranı sunan Konut Kampanyasında sona yaklaşılıyor. Kampanyanın detayları ve geçerlilik süresini Kredi Pazarı araştırdı…



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı destekleri ile Emlak Konut öncülüğünde başlatılan Konut Kampanyası Eylül itibari ile başladığı ilk günden itibaren yoğun talep gördü. Konut kredisi faiz oranlarının rekor düzeyde yükseldiği bu günlerde vatandaşa uygun ödeme fırsatları sunan kampanya da ilk bir ayda satılan konut sayısı 5 bine yaklaşmıştı.

Ekim sonuna kadar 0,98 faiz oranıyla ev alabileceğiniz 95 proje!
 

Yüzde 0.98 Faiz Oranı

Konut kampanyasıyla alıcıya birçok fırsat sunuldu. Kampanya kapsamında konutlar için peşinat yüzde 20'den yüzde 10'a çekildi. Yüzde 10 indirim ve 120 ay vadede 0.98 konut kredisi faiz imkanı sunuldu. Altın ya da dövizini bozdurup ödeme yapanlara firmalar tarafından kur garantisi verildi.

KONUTDER Başkanı Altan Elmas'tan ise elinizi çabuk tutun uyarısı gelmişti. Emlak Konut’ta geçtiğimiz günlerde kampanya kapsamındaki konutlarda stokların azalmaya başladığını duyurdu.

Kampanyada Son Günler

Konut sektörünün bankaların konut kredisi faiz indirimine gitmemesi üzerine Türkiye için Kazanç Vakti’ sloganıyla kendi bünyelerinde uyguladıkları yüzde 10 indirim, yüzde 10, Peşinat ve yüzde 0.98 faiz oranı sunulan kampanyada son günlere gelindi. Kampanya 31 Ekimde son bulacak.


Geri Dön