25 / 04 / 2024

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları başladı!

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları başladı!

TK Emlak Yayıncılık tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları" başladı. Satışın "en"lerini biraraya getiren buluşmada dijital mecranın önemi vurgulandı ve sektördeki sorunlar masaya yatırıldı...




"Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları" başladı. Satışın "en"lerini biraraya getiren buluşmada dijital mecranın önemi vurgulandı ve sektördeki sorunlar masaya yatırıldı.


TK Emlak Yayıncılık tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları" başladı. İnşaat patronlarının yanı sıra satış temsilcilerinin de katıldığı toplantıda. 'Etkili satışın incelikleri" "2013'te emlak sektörü" ve "2014 beklentileri" konuşuldu. 


Amaçlarının konut sektöründeki satış ve pazarlama temsilcilerini bir araya getirmek oldununa dikkat çeken Emlakkulisi.com Genel Yayın Yönetmeni Tebernüş Kireçci, buluşmaları geleneksel hale getireceklerini söyledi. Her ayın son Perşembe günü düzenlenecek olan geleneksel "Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları"nda farklı konuların masaya yatırılacağını ifade eden Kireçci, "Piyasada endişeler var. Hep birlikte bu sorunları değerlendirip çözüm üreteceğiz"dedi. 

Toplantıda konuşma yapan Emlakkulisi.com Danışmanı Dr. Turgut Enginoğlu ise konut sektöründe dijital mecranın önemine dikkat çekti. Enginoğlu, "Televizyon, gazete ve dergi reklamları aracılığı ile algı yaratılıyor. Satış kararına götüren ise dijital medyadır" şeklinde konuştu.


Şengül KIRMIZITAŞ/ Emlakkulisi.com



Geri Dön