20 / 04 / 2024

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi'ne 50 milyon TL yatırım!

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi'ne 50 milyon TL yatırım!

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı, Beyşehir ilçesinde son iki yılda hayata geçirilen dev kamu yatırımları ve devam eden projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.



İlçe Teşkilatından yapılan yazılı açıklamada, yapımında sona yaklaşılan ve hilal mimarisiyle dikkat çeken yeni Devlet Hastanesinin tamamlandığında bölgenin en büyük ve en kapsamlı hastanesi olarak hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.


Devlet Hastanesi'nin 50 milyon liraya mal olacağı belirtilen açıklamada, şöyle denildi:


'Yapımı tamamlanan ve açılışı gerçekleştirilen Gençlik Merkezi 5 milyon liraya mal olurken, 5,5 milyon liraya mal olacak yarı olimpik yüzme havuzumuzun temeli atılarak yapımı çalışmasına başlanmıştır. Beyşehir'de inşaat çalışmaları başlayan 50 milyon liraya mal olacak 469 konutluk 2. etap toplu konut projesi kapsamındaki konut yapım çalışmaları da hızla sürmektedir. DSİ tarafından yürütülen 7,5 milyon liralık proje olan kıyı tahkimat çalışmalarında sona yaklaşılmaktadır. Yeni adliye binamızın ihalesi yapılırken, yapım çalışmaları için de geriye sayım başlamıştır. Konya-Beyşehir yolunda duble yol çalışmaları hızla devam etmektedir. 2016 yılı sonu itibariyle 60 kilometrelik bölüm hizmete açılmış, 2017'de ise tamamen bitmiş olacaktır. Gembos yolu diye adlandırdığımız Konya-Beyşehir-Antalya yolu yapım çalışmaları da devam etmektedir. Bu yolla birlikte Türkiye'nin inşa edilen en büyük 3. tüneli olacak 5 kilometre uzunluğundaki Demirkapı Tünelinde de yıl sonu itibariyle çalışmalar tamamlanmış olacaktır. İktidarımız döneminde yine 24’er derslikli Gazi Ortaokulu, Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu ve Sağlık Meslek Lisesi binaları ile birlikte SML'nin 200 kişilik pansiyonu da tamamlanmıştır.'


Beyaz Gazete


Geri Dön