20 / 04 / 2024

Konya Beyşehir'de inşaat sektörü temsilcilerinin soruları cevaplandırıldı!

Konya Beyşehir'de inşaat sektörü temsilcilerinin soruları cevaplandırıldı!

İnşaat sektörü masaya yatırıldı Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Göl kenarındaki bir restoranda düzenlenen toplantıya katılan sektör temsilcilerinin talep ve sorunlarını dinlendi.



İnşaat sektörü masaya yatırıldı Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Göl kenarındaki bir restoranda düzenlenen toplantıya katılan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Konya Büyükşehir İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Nurullah Osmanlı, sektör temsilcilerinin talep ve sorunlarını dinledi. AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'de bu tür toplantı ve buluşmaları geleneksel hale getirmeye başladıklarına vurgu yaparak, "Masa etrafında tüm tarafları buluşturan, meselelerimizi karşılıklı olarak istişare eden, tartışan, ona göre yön veren bir Beyşehir, tüm isteğimiz budur" dedi. Bir süre önce sanayi esnafı ile bir araya gelip sorunlarını dinlediklerini anlatan Babaoğlu, söylentiden öteye geçmeyen ve kulaktan kulağa dolaşarak, özellikle bazı çevreler tarafından varmış gibi ortaya atılan bazı iddiaların gerçeği yansıtmadığını bu tür toplantılarda görüşüp istişare ettiklerini dile getirdi. 


SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİN SORULARI CEVAPLANDIRILDI 

Beyşehir Belediyesi olarak, vatandaşa hizmet etmek için var olduklarını ifade eden Başkan Murat Özaltun, Beyşehir'de imarla alakalı yaşanan sorunların sadece geçmiş 5 yıllık süreçte değil, 15-20 yıl öncesine dayanan ve bugünlere sarkan köklü ve birikmiş problemler olduğunun altını çizerek, "Dolayısıyla bu konudaki yakınmalara ben de katılıyorum. Beyşehir merkez için konuşuyorum, gerçekten tepeden tırnağa bir imar planına ihtiyacı var" dedi. 


"BEYŞEHİR'LE İLGİLİ ÇOK GÜZEL HAYALLERİMİZ VAR" 

Gönlünün Selçuklu ve Karatay ilçelerindeki yeni yerleşim alanlarındaki bir yapılaşmayı Beyşehir'de de görmek olduğunu arzu ettiğini ifade eden Özaltun, "Antalya caddesinden yürürken sokakların Beyşehir Gölü'ne doğru açılmasını hayal ediyoruz. Hakikaten Beyşehir üzerine için çok güzel hayallerimiz var. Ama bu bugün çözülemez, aşama aşama, yeni imar planına açacağımız yerlerde bunu çözeceğiz inşallah" diye konuştu. 


Anadolu'da Bugün


Geri Dön