29 / 03 / 2024

Konya Bozkır Şehir Konağı açıldı!

Konya Bozkır Şehir Konağı açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Bozkır’a kazandırdığı şehir konağı, restore edilen eski hükümet konağı ve Bozkır Belediyesi tarafından yaptırılan belediye ek hizmet binası vatandaşların hizmetine açıldı.




Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bozkır Şehir Konağı ile restore edilen eski hükümet konağı ve Bozkır Belediyesi tarafından yaptırılan belediye ek hizmet binasının açılışı yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin İlçe Buluşmaları kapsamında binlerce vatandaşın coşkulu katılımı ile gerçekleşen program, 15 Temmuz’u anlatan video klip ve ilçe yatırımlarını anlatan tanıtım filmi ile başladı.


3 YILDA ÇOK GÜZEL İŞLER YAPILDI


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası ilçenin önemli yatırımlar kazandığını belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibiyle Bozkır’ı en iyi nasıl kalkındırırız, bunun çarelerini aradık. 3 yılda çok güzel işler yaptık. Bu güzellikleri hep birlikte her zaman yaşamaya devam edeceğiz” dedi.


BOZKIR’A TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZLARINDAN BİRİ YAPACAĞIZ


Bozkırlıların coşkulu alkışları arasında kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Bozkır’a 51 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu yatırımlar 100 milyonlara ulaşacak. Bozkır ilçemizi hep birlikte Konya merkez gibi Türkiye’nin parlayan yıldızlarından biri yapacağız” dedi.


Konya’nın topyekün kalkınmasını hep birlikte gerçekleştirmek için çalıştıklarını, bütün yatırımların birlik ve beraberliğin neticesi olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, istikrarın devam etmesi için 16 Nisan’da yapılacak referandumun son derece önemli olduğunu söyledi.


DENİZE DÖKÜLEN SULARI KONYA OVASINA DÖKMEK İÇİN ÇALIŞAN KADROLAR VAR


Darbecilerin, vesayetçilerin ve Türkiye düşmanlarının yeni bir komplo hazırlığında olduklarını kaydeden Başkan Akyürek, “Bunu Hollanda’da, Fransa’da, Belçika’da dünyanın dört bir tarafında görüyoruz. Emperyalistler devletimizin milletiyle birlikte yürüyüşünü engellemeye çalışıyorlar. Fitne-fesat çıkarıcılar, terör örgütleri ülkemizde kaos çıkarmak istiyorlar. Buna müsaade edecek miyiz? 16 Nisan’da amaçlarına ulaşırlarsa Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı tartışmaya açacaklar, ülkede kaos çıkaracaklar. Bizi denize dökmekten bahsediyorlar. Atalarımızın denize döktüklerinin torunları Avrupa’da bugün ‘hayır’ için çalışıyor. Onların denize dökmek istediği kadrolar, denize dökülen suları Konya ovasına dökmek için çalışıyor. Allah’a şükür böyle kadrolar var. 16 Nisan’da istikrar çıkacak ve Lider Ülke Türkiye yürüyüşüne hep birlikte devam edeceğiz” dedi.


Konuşmasında, Bozkır yatırımlarını da ayrıntıları ile anlatan Başkan Akyürek, Türkiye’ye model olan şehir konaklarını Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) olarak bütün ilçelere kazandırdıklarını söyledi. Bozkır’a mezbahane ve otogar da yapacaklarını, söz verdikleri 5 halı sahanın ihalesine bir ay içinde çıkılacağını kaydeden Başkan Akyürek, açılışı yapılan ve ilçeye kazandırılan bütün eserlerin hayırlı ve bereketli olmasını diledi.


Konuşmaların ardından Bozkırlı hanımlar ASEM ve KOMEK için teşekkür ederek Başkan Akyürek’e çiçek takdim ettiler. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bilgi ve münazara yarışmasında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri de törende verildi.


Hep birlikte kurdele keserek Bozkır Şehir Konağı, Eski Hükümet Konağı ve belediye ek hizmet binasının açılışını gerçekleştiren protokol mensupları yatırımları hep birlikte inceledi.



Konya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön