24 / 04 / 2024

Konya Büyükşehir Belediyesi enerji tesisi kuracak!

Konya Büyükşehir Belediyesi enerji tesisi kuracak!

Konya Büyükşehir Belediyesi enerji tesisi kurmak ve 10 yıllığına kiraya vermek üzere ihale düzenledi



Konya Büyükşehir Belediyesi, Aslım Katı Atık Sahasında oluşan deponi gazının değerlendirilerek enerji üretim tesisi kurulması ve işletme hakkının on yıl süreyle kiraya verilmesi için ihale düzenledi.
Tahmini yıllık kira bedeli 150 bin TL+KDV olan ihalenin geçici teminatı 4 bin 500 TL olarak belirlendi. İhale, Konya Büyükşehir Belediyesinde 21 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilecektir.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

-----

Konya'da Enerji Üretim Tesisi Kurulacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aslım katı atık sahasında oluşan deponi gazının değerlendirilerek, enerji üretim tesisi kurma ve işletme hakkının, 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işi için ihale açtı. İhale, Konya Büyükşehir Belediyesinde 21 Eylül 2010 tarihinde saat 15.00´te açık teklif (artırma) usulü ile yapılacak.

Enerji üretimi başladığı tarihten itibaren yıllık kira muhammen bedeli 150 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 4 bin 500 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İstekliler ihaleye ait şartnameyi, mesai saatleri içerinde Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğünden bedel ödeyerek satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü saat 14.30´a kadar belediyede bulunan Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Servisine verilecek.

-YURTTA İHALELER-

Aralarında Balıkesir, Adana,  İzmir  ve Denizli´nin de bulunduğu illerde, bazı kuruluşlar çeşitli hizmet ve alım işleri için ihale açtı. TCDD 6. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım İhale Komisyonu (Adana), Narlı-Gaziantep-Nusaybin, Köprüağzı-Kahramanmaraş, Fevzipaşa-Meydanekmez arasında bulunan çeşitli cins ve miktarda havai telgraf hattını toplatarak satmak üzere ihale açtı. Kapalı zarf yöntemi ile yapılacak olan ihaleye ait şartname Mali İşler Müdürlüğünden satın alınabilecek. Teklif mektupları ise 21 Eylül 2010 tarihinde saat 14.00´e kadar TCDD 6.Bölge Mal ve Hizmet Alımı Komisyonu Başkanlığına verilecek.

-İZMİR-

TCDD İşletmesi İzmir 3. Bölge Müdürlüğü (İzmir), Menemen, Manisa, Soma, Uşak, Aydın, Nazilli, Söke, Denizli, Ödemiş, Ortaklar, Akhisar, Bandırma, Alaşehir, Turgutlu, Salihli ve Torbalı İstasyonlarında kullanılmak üzere 1´er adet yolcu bilgilendirme panosu için yürüyen yazı alacak.

Yerli İsteklilerden teklif alınmak suretiyle açık ihale usulü ile yapılacak olan ihalede şartname aynı yerden satın alınabilecek. Teklif mektupları ise 20 Eylül 2010, saat 14.00´e kadar TCDD İşletmesi 3.Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım Komisyonu Başkanlığına verilecek. Söz konusu ihalede istekliler teklif edilen bedelin en az yüzde 3´ü oranında geçici teminat verecekler.

-BALIKESİR-

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü, Kestelek Bor Başmühendisliğinin yer aldığı işyerinde, yüklemesi idare tarafından yapılan tuvenan ve konsantre cevher ile pasanın, konsantratör tesisi silosuna, titreşimli elek silosuna, konsantre cevher stok sahalarına, pasa döküm sahasına nakliyesi hizmetlerini satın alacak. İhale, 28 Eylül 2010 tarihinde saat 14.00´te "açık ihale usulü" ile yapılacak. Firmalar söz konusu ihaleye ait şartnameyi bedeli mukabili müdürlükten temin edebilecekler.

-DENİZLİ-

TEİAŞ 21. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, 4 adet hizmet aracını (şoförü ile birlikte) açık ihale usulü ile kiralayacak. İhale, 21 Eylül 2010 tarihinde saat 14.30´da TEİAŞ 21. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünde yapılacak. İşin şartnamesi ücreti karşılığı müdürlükten satın alınabilecek.

-DİĞER İHALELER-

Yurdun çeşitli yerlerinde yapılacak olan diğer ihalelerden bazıları ve tarihleri de şöyle: "Karayolları 5.(Mersin) Bölge Müdürlüğü, şube ve bakımevleri depolarına kar mücadelesinde kullanılmak üzere bin 500 ton ham tuz (göl ve deniz tuzu) satın alacak. (18 Ekim 2010 saat 11.00 açık ihale usulü), Akdeniz Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü (Hastane Başhekimliği), 127 kalem ilaç satın alacak. (12 Ekim 2010 saat 9.30 açık ihale usulü), Dr.Abdullah Sayıner Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi, 24 kalem ilaç ve serum alacak. (23 Eylül 2010 saat 15.00 açık ihale usulü),
Gazi Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi, 513 kalem ilaç, serum ve enteral beslenme solüsyonu alacak. (21 Ekim 2010 saat 10.00 açık ihale usulü),
Gümrük Müsteşarlığı Muhabere ve Elektronik Dairesi Başkanlığı, Gümrük Müsteşarlığı memurlarının programlara giriş ve işlem onaylama için kullanacağı tek kullanımlık şifre üreten cihazların temini ve kurulumunu satın alacak. (30 Eylül 2010 saat 14.00),
Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi, kompanzasyon sistemi bakım hizmetlerini satın alacak. (8 Ekim 2010 saat 10.30),
Manyas Belediye Başkanlığı personel hizmetlerini satın alacak. (12 Kasım 2010 saat 14.30),
Bartın Ulus İlçe Hastanesi Baştabipliği, 7 işçi ile 12 ay genel temizlik hizmeti alınacak. (5 Ekim 2010 saat 10.30),
Sağlık Bakanlığı Doğanşehir Devlet Hastanesi Baştabipliği, 10 işçili genel temizlik ve ilaçlama hizmetlerini satın alacak. (22 Eylül 2010 saat 10.00),
İzmir Eğitim Diş Hastanesi, 27 veri hazırlama ve kontrol İşletmeni işlerini yaptıracak. (18 Ekime 2010 saat 10.00),
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri için yazılım destek hizmeti alacak. (29 Eylül 2010 saat 10.00)"
AA


Geri Dön