18 / 04 / 2024

Konya Divan Park Konutları'nın temeli atıldı!

Konya Divan Park Konutları'nın temeli atıldı!

Firma: Seha Yapı

Proje: Divan Park

Meram Belediyesi, Divan Park Konut Yapı Kooperatifi ve Seha Yapı tarafından Konya’nın Meram ilçesinde 576 konut olarak geliştirilen Meram Divan Park projesinin temeli atıldı. Projenin inşaatını üstlenen Seha Yapı projeyi Ağustos 2015’te tamamlayacak...



Konya’nın en fazla konut üreten inşaat şirketi olan Seha Yapı, kentsel dönüşüm çerçevesinde Konya'nın eski ve merkezi bölgelerinden Meram’ın Çaybaşı Mahallesi’ndeki  Divan Park  projesinin inşaatının temeli 24 Eylül 2013, Salı günü düzenlenen tören ile atıldı. Temel atma töreninde AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Ayşe Türkmenoğlu, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Seha Yapı  Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun ve Seha Yapı yöneticileri ile projeden konut satın alan daire sahipleri katıldı.


Üye kayıtlarının Meram Divan Park KYK’nin yürüttüğü projede 2+1 tipinde 160, 3+1 tipinde 80 ve 4+1 tipinde 336 konut olmak üzere toplam 576 konut inşa edilecek. Sadece 4+1 tipindeki 300 daire için üye kaydı kabul edilen Divan Park projesinde konutların fiyatları, cephe ve kat durumlarına göre 172.000 TL ile 223.000 TL arasında değişiyor. 2 yılda teslim alacakları daireler için üyeler, anlaşılan finans kurumuna 36, 60 ve 120 ay gibi alternatif ödeme planlarında ödeme fırsatlarından da yararlanabiliyor.

Divan Park projesinin temel atma töreninde konuşan Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, “Seha Yapı olarak tüm projelerimizin bulundukları çevreye artı değer katan ve geliştiren nitelikte olmalarını kendimize amaç edindik. Divan Park projesi de bu kapsamdaki önemli çalışmalarımızdan birisidir. Konya’nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Çaybaşı Mahallesi’nde temelini attığımız Divan Park projesi kentsel dönüşüm adına Konya iyi bir örnek teşkil ediyor. Bölgedeki dönüşümün öncüsü olacak şık, konforlu ve kullanışlı yaşam alanlarını Meram’a kazandırmış olacağız.”dedi.

Toplam 12 bloktan oluşacak Proje 576 daire, Altyapı, Açık ve Kapalı otoparklar ve çevre düzenlemesi işlerini kapsıyor. Divan Park projesi Günümüzün modern mimari çizgilerinde inşa edilecek 300 adet konutta ve bina içlerinde son derece kalite malzeme ve işçilik kullanılması planlanıyor, projede güvenlikli girişler, çocuk oyun alanları ve fitness grupları ve basket sahaları gibi sosyal donatılar yer alacak.



projeye sor



Geri Dön