19 / 04 / 2024

Konya Ereğli Belediyesi dar gelirliler için 315 konut inşa edecek!

Konya Ereğli Belediyesi dar gelirliler için 315 konut inşa edecek!

Konya Ereğili Belediye Başkanı Özgüven, Toros Mahallesi'nde dar gelirliler için 315 konut yapacaklarını söyledi. Özgüven, TOKİ sakinlerinin ulaşım sorununu çözdüklerinin altını çizdi...



Ereğli'de 315 konut yapılacak 

Konya Ereğili Belediye Başkanı Özgüven, Toros Mahallesi'nde dar gelirliler için 315 konut yapacaklarını söyledi. Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, ekonomik olarak çok değerlenen Toros Mahallesi'nin; devlet yatırımlarının bu bölgede yapılması ve şehrin bu bölgeye doğru ilerlemesi nedeniyle Ereğli'nin önemli bir mahallesi haline geldiğini söyledi. Özgüven, "Şehrin bu bölgede oluşması gerektiği fikri artık gerçeğe dönmektedir" dedi. 


TOROS MAHALLESİ GELİŞİYOR

Belediye olarak modern kent kimliğini oluşturma adına altyapı çalışmalarını hızlı ve sağlıklı bir şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Özgüven, "Önümüzdeki günlerde bu bölgede 315 konutluk sosyal bir projemiz daha hayata geçecek. 

Özellikle dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik yapılacak konut projemiz için yer teslimi yapıldı" diye konuştu.  TOKİ  sakinlerinin ulaşım sorununu çözdüklerinin altını çizen Özgüven, Acil çıkışına da bir kavşak yaparak vatandaşın yukarı çıkmalarını önleyeceklerini kaydetti. 

Özgüven vatandaşların her çalışmaya katkı sağlamalarını isteyerek, Alo Belediye hattına vatandaşların ulaşarak istek, şikayet ve önerilerde bulunmalarını beklediğini söyledi. Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye ekiplerinin sürdürdükleri çalışmaları da yerinde inceledi


Anadolu'da bugün


Geri Dön