29 / 03 / 2024

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ilgın Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Ilgın Belediyesi ve Ilgın Tapu Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle yapılan işlem zamanlarının kısalacağı işlem yoğunluklarının azalacağı, verimliliğin artacağı, elektronik ortamda hızlı ve güvenilir hizmetler sunularak yaşanan zaman kayıplarının da önüne geçilmiş olacağı bildirildi.

Konya Ilgın Belediyesi nden tapu kolaylığı!

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, şunları dile getirdi: "Hayata geçirdiğimiz ve geçirmeyi planladığımız her projemizde vatandaş odaklı hizmet bilinciyle hareket ediyoruz. Pandemi sürecinde teknolojik alt yapımıza önemli yatırımlar yaparak vatandaşlarımızın taleplerini ve işlemlerini online olarak yapmasını sağlamak amacıyla çalışmalarımıza hız kazandırdık. Bugün itibariyle hayata geçirdiğimiz yeni projemizle birlikte vatandaşlarımız Ilgın Tapu Müdürlüğümüzden 'Elektronik Ortamda Emlak Rayiç Değerlerini' alabilecekler."

 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da tapu işlemleri hızlandı! 


Geri Dön