19 / 04 / 2024

Konya İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı yoğun ilgi gördü!

Konya İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı yoğun ilgi gördü!

Konya İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı yoğun ilgi gördü. Fuara katılan Moor Yapı Osmanlı ve Selçuklu mimarisini modern bir şekilde sundu.



11-14 Mayıs tarihleri arasında Tüyap tarafından gerçekleşen Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat Yenileme ve Teknolojileri Fuarı Konya'nın en büyük inşaat firmalarına ev sahipliği yaptı. Fuarın dikkat çeken firması ise Osmanlı ve Selçuklu mimarisini modern bir şekilde harmanlayan Moor Yapı firması oldu. 


Geçtiğimiz günlerde Konya'da gerçekleştirilen Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat Yenileme ve Teknolojileri Fuarı’nda yer alan firmalardan biri de Moor Yapı idi.


Standda devam etmekte olan işlerini ve biten projelerini sergileyen Moor Yapı, ziyaretçilerini ağırladı. Selçuklu ve Osmanlı mimarisini günümüz modernizmi ile harmanlayan Moor Yapı fuarda yoğun ilgi gördü.


Diğer yandan Konya’da ilk defa gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı, mimari ve tarz olarak ilgi çeken projeleri büyük bir kitleye ulaştırmada önemli bir köprü görevi üstlendi. Firma yetkilileri fuarın, ziyaretçiler ve firmalar için çok faydalı geçtiğini ve müşterilerin istediği firmaya yatırım yapabilmesi için bütün projelerin tek bir yerde toplanıp görme imkanı sağladığı için büyük bir önem arz ettiğini ve Konya İnşaat sektörü için faydalı bir yenilik olduğunu dile getirdi.


Yeni Şafak 


Geri Dön