28 / 03 / 2024

Konya Millet Bahçesi'nin temeli 15 Ocak'ta atılıyor!

Konya Millet Bahçesi'nin temeli 15 Ocak'ta atılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Konya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada Konya'da inşa edilecek millet bahçesinin temelinin 15 Ocak'ta atılacağını açıkladı.



Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 yılının ilk meclis toplantısı Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,15 Ocak'ta kentte inşa edilecek millet bahçesinin temelinin atılacağını açıkladı.

 Konya Millet Bahçesi nin temeli 15 Ocak ta atılıyor!

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Altay, “İnşallah 15 Ocak Cuma günü de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Bey Konya’mızda ziyaretlerde bulunacak. Merkezde bulunan eski stadyum alanına yapmış olduğumuz Millet Bahçemizin temeli atılacak. Alaaddin Caddesi’nde yapmış olduğumuz cephe iyileştirmesi çalışmalarının birinci etabının açılışını ve ikinci etabın taş koyma törenini gerçekleştireceğiz. Yine Emlak Konut tarafından yapılan bir caminin açılışı ve  TOKİ  tarafından gerçekleştirilen Meram Kaymakamlığı’nın temel atma törenini gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Ayrıca Mevlana Çarşı’sının temel atma törenini ve Altın Çarşı’nın yıkım işlemlerine başlamış olacağız. Ben tekrar 2020 yılında meclisimize gösterdiğiniz süreklilik ve desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2021 yılının hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum.” dedi.
 

Konya'da Tuzlukçu Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira desteği!


Geri Dön