26 / 04 / 2024

Konya Müteahhitler Birliği ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Konya Müteahhitler Birliği ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği yüksek katılımla gerçekleştirilen ilk toplantısını yeni hizmet binasında yaptı. Toplantıda üyelere komisyonların görev dağılımı ve çalışma alanlarıyla ilgili bilgiler verildi.




Kısa adı KOMÜT olan Konya Müteahhitler Birliği yüksek katılımla gerçekleştirilen ilk toplantısını yeni hizmet binasında yaptı. Toplantıda üyelere komisyonların görev dağılımı ve çalışma alanlarıyla ilgili bilgiler verildi. Ahmet Özcan Caddesindeki yeni hizmet binasında faaliyetlerine başlayan birliğin başkanlığına Ekrem Demirci seçildi. 

Başkan F.krem DEMİRCİ selamlama konuşmasının ardından yaptığı yaptığı açıklamada: "Konya'da sektörel sorunların çözümü ve işbirliğinin artırılması adına yeni bir yapılanma oluşturduk. 

Kısa adı KOMÜTolan Konva Mütealıhitler Birliği bugünden itibaren çalışmalarına başlamış bulunmaktadır. 

Türkiye'nin ve Konya'nın en hızlı büyüyen ve ekonominin lokomotifi olarak gösterilen inşaat sektöründe artık sorunlarımızı işbirliği içerisinde çözmeye gayret edeceğiz "dedi. 

İlk toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştiren KÜM ÜT, aylık olarak düzenlenecek toplantılarla sektörün nabzını tutarak, sorunlara tek elden çözüm arayacak. İşbirliği içinde hem inşaat sektörünün kazandığı iv me korunacak hem de ülke ekonomisine katkı artırılacak. 

Yeniliklerin ve düzenlemelerin takibinde de etkin rol oynayacak olan KOMÜT, dünya pazarında yaşanan yanşa da katkı sağlamış olacak.


Anadolu Telgraf


Geri Dön