26 / 04 / 2024

Konya Selçuklu Hakim Konakları'nda 280 bin TL'ye 4+1!

Konya Selçuklu Hakim Konakları'nda 280 bin TL'ye 4+1!

Türkiyenin kalbindeki şehir Konyada, bugüne dek yalnızca düşlerde var olabileceğine inandığınız bir hayatı yaşamaya hazır mısınız



Konforun her çeşidi ile tanışmaya, her günün tadını çıkarmaya, sımsıcak dostlukları paylaşmaya, yeşilin her tonu ile buluşmaya, kısacası mükemmelliğin hakim olduğu bir dünyaya adım atmaya var mısınız Eğer cevabınız evetse, şimdi bu düşünüz Okkalar İnşaat güvencesiyle Konya Selçukluda inşa edilmeye başlanan Hakim Konakları ile gerçekleşmek üzere

Konyanın en büyük ve en kapsamlı projesi

Hakim Konakları, Konyanın en kapsamlı ve en büyük yaşam alanlarından biri olarak ayrıcalıklı ve modern bir yaşam vaadiyle yükseliyor. Yüzme havuzundan, fitness salonuna, kafeden sinema salonuna kadar modern hayatın tüm lüksleri bu projede kapınızın hemen dışında sizi bekliyor. Konya Selçukluda hayata geçecek Hakim Konakları, sizlere arzuladığınız tüm konforu ve bir yuvanın içinizi ısıtan sıcaklığını birleştiren yepyeni bir yaşam konsepti oluşturuyor. Proje ayrıca hakim ve savcıların tercihi olma özelliğini de taşıyor. Hakim Konakları ismi de buradan geliyor. Dolayısıyla Hakim Konakları, daire sahiplerine son derece seçkin bir dost çevresi de sunuyor.

Konya, yepyeni bir siluete kavuşuyor

Hakim Konakları, 50 bin metrekare alan içinde sizlere hiç olmadığı kadar keyifli ve konforlu bir yaşam sunmak üzere, bilinen mimari yaklaşımları yeniden yorumlayarak hayat tarzına yüksek standartlarda yeni bir yorum getiriyor. Hakim Konakları, insan doğasına en uygun mimari konsepti olan yatay mimari konseptin en güzel örneklerinden birini oluşturarak ayrıcalıklı bir hayat tarzı yaratıyor. Konyanın ruhunu yansıtan ve bir o kadar da modern olan projede, A, B, C ve D olmak üzere 4 ayrı tipte 378 ultra lüks ve akıllı daire seçeneği, sizlere ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını açıyor. Hakim Konaklarında 314 adet 4 + 1 (200 m2) ve 64 adet 3 + 1 (172 metrekare) daire bulunuyor. Projedeki 3+1 dairelerin fiyatları 245 bin ile 260 bin TL arasında değişiyor. 4+1 dairelerin fiyatları ise 280 bin ile 315 bin TL arasında Hakim Konaklarında akıllı daire sahibi olmak isteyenler için peşin fiyatına 60 ay vade ve sıfır faiz fırsatı da sunuluyor.

Düşlerinizi hayata taşımaya hazırlanın

Yüzde 80i yeşil alan olarak projelendirilenHakim Konakları, 5 yıldızlı otellerde ve tatil köylerinde görmeye alışık olduğunuz hizmet kalitesini çok daha fazlasıyla yaşam alanınıza taşıyor. Proje; kafe, sinema salonu, açık spor alanları, yüzme havuzu, hobi odası, oyun salonu, çocuk parkı ve daha birçok olanak ile hayallerinizi gerçeğe taşıyor. 2011in Şubat ayında temelleri atılan Hakim Konaklarında hayat 2013 yılında başlayacak. 

Tatil kapınızın dışında sizi bekliyor

Yüksek hizmet kalitesi ve akıllı daireleri ile sıra dışı bir yaşam alanı olarak hazırlanan Hakim Konakları projesi, farklı aktiviteleri bir arada bulabileceğiniz geniş olanakları ile de gözde tatil merkezlerini aratmıyor. Proje;

Açık Spor Alanları (Tenis, Voleybol, Basketbol)
Yüzme Havuzu
Kafe
Fitness Salonu
Vitamin Bar
Okuma Salonu
Hobi Atölyesi
Sinema Salonu
Kapalı Oyun Alanı
Toplantı Odaları
Dinlenme Alanları
Çocuk Oyun Alanı
Çocuk Kulübü
gibi sosyal olanaklarla 365 gün tatil keyfi yaşatıyor.

Akıllı daire teknolojisi ile hem rahat hem güvende hissedeceksiniz

Hakim Konakları, güvenliğiniz ve konforunuz için en son teknolojiyi hayatınıza taşımayı hedefliyor. Bu nedenle tüm daireler, akıllı daire olarak planlanıyor. Bu da birçok kolaylığı bir arada bulabileceğiniz anlamına geliyor.Örneğin iklim sensörü sayesinde hava durumuna göre evinize otomatik komutlar verebileceksiniz. Yani yağmur yağdığında evinize panjurları kapat diyebileceksiniz. İnternetten evinize ulaşarak tüm evi kontrol edilebileceksiniz.Tüm aydınlatmaları bireysel olarak ve dokunmatik panelden ayrı ayrı ya da birlikte kontrol edilebileceksiniz.Dairenizden çıkarken tek tuşa bastığınızda elektrik, su ve doğalgazınızıkapatabileceksiniz.Dijital termostat ile evin ısısını ayarlayabileceksiniz.Dokunmatik ekran ile site içi iletişim sağlayabileceksiniz. Örneğin dijital panelden kuru temizlemecinize not bırakıp kıyafetlerinizi aldırabileceksiniz ya da anlaşmalı mağazalardan/marketlerden siparişler verebileceksiniz.OGS sistemi sayesinde kumanda, kart ya da bekleme olmadan otoparka girebileceksiniz. Üstelik KNX altyapısı sayesinde tüm bu sistemlere birçok ek yaparak geliştirebileceksiniz.
Mavi ve yeşil birlikte, doğanın tüm renkleri iç bahçede

Hakim Konaklarının iç bahçesinde sizleri bambaşka bir dünya bekliyor olacak. Hakim Konakları, size Konyanın içinde ama şehrin tüm olumsuzluklarının dışında, hayatın merkezinde ama onun koşturmacasının uzağında olmanın keyfini sunacak. %80i yeşil alan olan projede doğanın ve yeşilin huzur veren dinginliğini, devasa süs havuzunda mavinin ruhu rahatlatan güzelliği ile birlikte bulacaksınız. Çift cepheli olarak tasarlan daireler ile hem iç bahçedeki güzelliğe hem de Konyaya bakan pencerelere sahip olacaksınız.

Konyada hayatın yeni merkezi

Hakim Konakları, Konyanın sahip olduğu tüm değerleri yaşatırken, onun modern yüzünü de ileriye taşıyacak bir yaşam konsepti olarak kuruluyor. Mağaza zincirleri, alışveriş, eğlence, kültür ve iş merkezleri ile Konyanın her geçen gün gelişerek bir cazibe merkezi durumuna gelen, seçkin bölgelerinden Selçukluda kusursuz bir dünya sizleri bekliyor. 

Hakim Konakları, Türkiyenin 4. büyük üniversitesi olan Selçuk Üniversitesinin kampüslerine 4 kilometre mesafede konumlanmış durumda Projeyi ayrıcalıklı kılan özelliklerden biri de hastanelere olan yakınlığı Her türlü sağlık sorununuzda başvurabileceğiniz tam teşekküllü hastaneler500 m yakınınızda. Şehrin merkezine kolayca ulaşabileceğiniz bir noktada hayata geçen Hakim Konakları, sizi Türkiyenin ve dünyanın dört bir yanına bağlayacak olan otogara 4 km, Konya Havalimanına da 6 km uzaklıkta.

Hakim Konakları Okkalar İnşaatın en son projesi

1976 yılında İbrahim OKKA tarafından kurulan Okkalar İnşaat, Konyanın en büyük inşaat firmalarından biri olma hedefiyle çıktığı yolda emin adımlarla ilerliyor. Konya ve İstanbula 1000den fazla konut, sanayi sitesi, mağaza, iş merkezi ve dükkan kazandıran Okkalar İnşaat, bugün müşterilerinin kalite, fiyat ve zaman konularındaki taleplerini sürekli bir şekilde karşılayarak yalnızca Konyanın değil Türkiyenin de büyük inşaat firmaları arasında yerini almayı hedefliyor.Hakim Konakları da Okkalar İnşaatın en son projesi olarak hayata geçiyor.

www.okkalar.com
www.hakimkonaklari.com

0332 236 50 60
0332 263 11 66


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön