29 / 03 / 2024

Konya'da 18 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya'da 18 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Aralık 2022 ihale ilanlarını peş peşe yayımlıyor. İlanlar arasında 18 bin TL'ye satışa çıkan konut imarlı arsa da bulunuyor.



Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Aralık ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 18 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımlamış olduğu ilana göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsa Konya'da yer alıyor. 

Satışa sunulan konut imarlı arsa Karapınar ilçesinde yer alıyor. Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından aktarılan bilgilere göre, söz konusu imarlı arsa Akçayazı Köyü'nde yer alıyor. 

Konya da 18 bin TL ye konut imarlı arsa satılacak! KDV den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Yine söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre satışa sunulan konut imarlı arsanın satış ihalesi 13 Aralık 2022 tarihinde saat 10:40'ta gerçekleştirilecek.

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan imarlı arsanın taşınmaz numarası 42240110582 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, satışa çıkarılan imarlı arsanın alanı 536,31 metrekare şeklinde belirtildi.


Geri Dön