25 / 04 / 2024

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kopal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Bektaş Kopal tarafından kuruldu.


Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü ulaşım, yol, inşaat, mimari plan proje çizimini, ulaşım etüdünü ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. 2-Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi ve simülasyonunu yapmak, yol, köprü, katlı kavşak, demiryolu, peyzaj avan ve uygulama projesi ile inşaatını yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. 3-Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak.4-Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka.......ve anasözlemesinde yazılı işler.



Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; 75.Yıl Mah.1310.Sk.N.13 A Sultangazi 


Geri Dön