Koray GYO kredi karşılığında 13 konutluk ipotek tesis etti
Koray GYO, QNB Bank kredileri için 13 bağımsız bölüm tapusuna 880 milyon TL’lik ipotek tesis etti.
Koray GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada 13 bağımsız bölüm tapusuna 880 milyon TL’lik ipotek tesis ettiğini açıkladı.
Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (KGYHO) Yönetim Kurulu, şirketin QNB Bank A.Ş.’den kullandığı ve kullanacağı krediler ile türev işlem çerçeve sözleşmeleri kapsamındaki mevcut ve doğacak tüm borçlarının teminatını sağlamak amacıyla kritik bir karar aldı.
Koray GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan açıklamaya göre İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 218 Ada 1 Parsel üzerinde bulunan ve şirketin mülkiyetinde olan 13 adet bağımsız bölümün tapu kayıtları üzerine, QNB Bank A.Ş. lehine 880 milyon TL tutarında ipotek tesis edilmesine karar verdi.

İşte Koray GYO'nun KAP'taki o açıklaması;
''Yönetim Kurulumuzca,
Şirketimizin QNB Bank A.Ş.'den kullanmış olduğu ve kullanacağı krediler ile türev işlem çerçeve sözleşmeleri kapsamındaki mevcut ve doğacak tüm borçlarının teminatını teşkil etmek üzere;
İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 218 Ada 1 Parsel üzerinde bulunan maliki bulunduğumuz 13 adet bağımsız bölümün tapu kaydı üzerine, QNB Bank A.Ş. lehine 880.000.000 TL tutarında ipotek tesis edilmesine, ipoteklerin QNB Bank A.Ş.'nin dilediği şartlarla, dilediği dereceden ve sıradan, boşalacak serbest derecelerden devamlı istifade etmek üzere ve fekki banka tarafından bildirilinceye kadar geçerli olacak şekilde tesis edilmesine karar verilmiştir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla duyurulur.''