20 / 04 / 2024

Körfez gayrimenkul yatırımcıları İstanbul'da buluşacak!

Körfez gayrimenkul yatırımcıları İstanbul'da buluşacak!

KONUTDER; Cityscape’in bilgi ortaklığı ile sektöre yeni bir ivme kazandırmak için 12 - 14 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da‘’ Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’’ kapsamında düzenlenecek toplantılara ev sahipliği yapacak.



DEİK, İTO, MÜSİAD ve TİM’in destekleriyle gerçekleşecek bu buluşmaya; Katar, Kuveyt, Dubai, Suudi Arabistan gibi körfez ülkelerinden gelecek 50’yi aşkın yabancı yatırımcı ve aracılık şirketi iştirak edecek. 


Açılış konuşmasını Konutder Başkanı Ömer Faruk Çelik'in gerçekleştireceği organizasyonda gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları projelerini birebir tanıtma imkanı bulacak. 


Ekonominin can damarı inşaat sektörünü hareketlendirecek bu önemli etkinlikte 30'un üzerinde markalı inşaat firmasının patron ve temsilcilerinin yer alması bekleniyor.


Programın ilk gününde, KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik'in hoşgeldiniz konuşmasının ardından Konutder İcra Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel ile Epos Gayrimenkul Danışmanlık & Değerleme Kurucu ve Yönetici Ortağı Neşecan Çekici 'Türk Konut Sektörü ve Yatırımcılar için Fırsatlar' konulu bir sunum yapacaklar. Programın ilerleyen saatlerinde finansal çözüm ortakları ile Türk konut firmaları tanıtım sunumları yapacak. 


Yeni Akit


Geri Dön