16 / 04 / 2024

Körfez GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Körfez GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 değerleme şirketi olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...



Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme şirketi seçimi hakkında açıklama yaptı.

2019 yılı için; mevcut durumda Körfez GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkullere ilişkin değerleme hizmetinin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den alınmasına, portföye yıl içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek diğer varlıklara ilişkin değerleme hizmetinin ise Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. veya Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den alınmasına karar verildi.

Körfez GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 22 Ocak 2019 tarihinde yapılan toplantısında; SPK'nın III-48.1 nolu "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin 35. Maddesi" gereğince 2019 yılı için; mevcut durumda portföyümüzde yer alan gayrimenkullere ilişkin değerleme hizmetinin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den alınmasına, Portföye yıl içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek diğer varlıklara ilişkin değerleme hizmetinin ise Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. veya Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den alınmasına karar verilmiştir.


Geri Dön