26 / 04 / 2024

Körfez ülkelerinin Türkiye'deki emlak yatırımları artacak!

Körfez ülkelerinin Türkiye'deki emlak yatırımları artacak!

Türk-Katar ortaklı Larinvest Gulf Trading&Consultancy firmasının yönetici ortağı Gökhan Çağlar, 26-28 Nisan tarihleri arasında Katar'ın başkenti Doha'da yapılacak olan Cityscape Katar gayrimenkul fuarında açılış gecesi konuşması yapacak.



2013 yılından beri İzmir, İstanbul ve Doha ofisleriyle faaliyette bulunan Türk-Katar ortaklı Larinvest Gulf Trading&Consultancy firmasının yönetici ortağı Gökhan Çağlar, 26-28 Nisan tarihleri arasında Katar'ın başkenti Doha'da yapılacak olan Cityscape Katar gayrimenkul fuarında açılış gecesi konuşması yapacak.


Katar başbakanı ve içişleri bakanı olan Şeyh Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al-Thani'nin himayesinde yapılacak olan Cityscape Katar gayrimenkul fuarında ''Türkiye'deki yatırım ortamı ve fırsatları'' konulu bir konuşma yapacağını belirten Gökhan Çağlar'a göre Türkiye'ye verilen önem şaşırtıcı olmamakla birlikte, Körfez ülkelerinin Türkiye'ye emlak anlamındaki ilgisi bireysel ve kurumsal yatırımcı anlamında sürekli artış göstermekte. 2015 yılında Körfez ülkelerinden ülkemize gelen ziyaretçi sayısı ilk kez 3 milyonu aşıp rekor kırmış olup, 2015 yılında yabancılara yapılan konut satışının %50'ye yakını körfez ülkelerinden gelen alıcılara yapıldı.


Cityscape Katar gayrimenkul fuarında ülkemize açılış gecesinde yer verilmesinin sevindirici olduğunu belirten Gökhan Çağlar, ''Bölgenin en önemli fuarı olan Cityscape Katar gayrimenkul fuarında ülkemizdeki yatırım ortamı ve fırsatları hakkında konuşma yapmaktan onur duyacağım'' diye konuştu. 




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Uluslararası gayrimenkul sektörünün önemli fuarlarından Cityscape, Türkiye'deki ilk fuarı için hazırlıklarını tamamladı. 24, 25, 26 Mart tarihlerinde açık kalacak fuara 50'nin üzerinde ülkeden 1000'e yakını yabancı olmak üzere binlerce kişi ve kurum ön kayıt yaptırdı. Cityscape Turkey'de konut alıcıları için cazip fırsatlar sunulacak. İşte fuara özel bazı indirimler: 


-Ege Yapı mevcut indirimlerine ek yüzde 10 + yüzde 5'e varan indirim uygulayacak. 

-Delta İzsiz Holding, Delta Deluxe projesinde Cityscape Turkey ziyaretçilerine özel yüzde 10 + 10 indirim uygulayacak. 

-Eston İnşaat, Bahçeşehir'deki Eston Şehir Mahallem'de peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulayacak. 



Posta


Geri Dön