25 / 04 / 2024

Korkmaz’dan yeni yıl için hediye alternatifleri... 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Korkmaz’dan yeni yıl için hediye alternatifleri... 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Yeni yıl atmosferi, Korkmaz’ın kırmızı dokunuşuyla evlerde... İşte Korkmaz’dan yeni yıl için hediye alternatifleri ve fiyat listesi...



Yılbaşı rengi kırmızı ve tonlarıyla yeni yılın heyecanı başladı. Waffle makinesinden termosa, mug’dan kahve makinesine uzanan ürünleriyle Korkmaz, hem hediye arayışında olanlara hem de yılbaşı havasını evine taşımak isteyenlere birçok alternatif sunuyor. İşte detaylar...

Yeni yılda sevdiklerini şık ve kullanışlı hediyelerle mutlu etmek isteyenler için Korkmaz, hediye alternatifleri sunuyor. Şık birer hediye alternatifinin olmasının yanı sıra, yılbaşı atmosferini evlerine taşımak isteyenlere yardımcı oluyor. Waffle makinesinden tost makinesine, termos ve mugdan kahve makinesine kırmızının sıcaklığı yılbaşı ruhunu evlere getiriyor.

Çıtır tostlar, mis kokulu waffle’lar…

Yılbaşı yaklaşırken lezzetli kahvaltı sofraları Korkmaz Kırmızı Tostkolik Tost Makinesi ile renkleniyor. Çıtır tostlar yapmanın yanı sıra ızgarasında et ve balık yemekleri de pişirilebilen Tostkolik ile yılbaşı sofraları için farklı lezzetler hazırlamak da mümkün. Hem çocukların hem büyüklerin çok sevdiği, evi saran mis kokusuyla lezzetli waffle’lar Korkmaz Mia Kırmızı Waffle Makinesi ile pratik şekilde hazırlanabiliyor.

Çay ve kahve düşkünlerine sıcacık hediyeler

Korkmaz Kahvekolik Twin Kırmızı/Krom Otomatik Kahve Makinesi, kahve severler için ince düşünülmüş bir hediye alternatifi olarak Korkmaz’ın seçenekleri arasında yer alıyor. İçeceğini yanında taşımayı tercih eden çay ve kahve düşkünlerini mutlu edecek Korkmaz Freedoom Kırmızı Maxi Termos sıcaklığı uzun süre koruyan yapısıyla, ayrıca çekici ve modern tasarımıyla çok şık bir hediye alternatifi oluyor. İçeceklerini masalarından eksik etmeyenlerearmağan edilebilecek diğer bir seçenek de evde, ofiste veya okulda tercih edilebilecek Korkmaz Comfort Kırmızı Mug.

 


Geri Dön