19 / 04 / 2024

KorkmazKaya Life Kurtköy'de 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KorkmazKaya Life Kurtköy'de 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: TMZ-Korkmaz

Proje: KorkmazKaya Life

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de TMZ-KORKMAZ Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen KorkmazKaya Life Kurtköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.



İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de  TMZ-KORKMAZ Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen  KorkmazKaya Life  Kurtköy  projesi 2 blok halinde yükseliyor. Sadece 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projenin Aralık 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Dairelerin 95 metrekare ve 117 metrekare olarak tasarlandığı projede toplam 44 konut yer alıyor.


KorkmazKaya Life  Kurtköy Kurtköy'de daire fiyatları 229 bin tl den başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler esnek ödeme seçeneklerinden birini kullanabiliyor.


KorkmazKaya Life Kurtköy'ün sosyal alanları arasında; her daireye ait kapalı otopark, fitness salonu, toplantı odası, dinlenme alanları, kamelya, tenis kortu ve basketbol sahasını içerisinde barındıran çok amaçlı spor alanı, oyun parkı, yürüyüş parkuru ve kamera sistemi bulunuyor.


KorkmazKaya Life, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre, Teknopark'a 1 kilometre, Viaport AVM'ye ise 3 kilometre mesafede yer alıyor.


KorkmazKaya Life Kurtköy de 229 bin TL den başlayan fiyatlarla!



KorkmazKaya Life Kurtköy de 229 bin TL den başlayan fiyatlarla!


KorkmazKaya Life Kurtköy iletişim:

Telefon: 0216 506 18 61

Web adresi: http://www.korkmazkayalife.com/



projeye sor



Geri Dön