18 / 04 / 2024

Korkuteli'deki emlakçılar Nisan ayını bekliyor!

Korkuteli'deki emlakçılar Nisan ayını bekliyor!

Korkuteli'de emlakçılar "Korkuteli'de Kış aylarında eski dönemlere oranla emlak piyasası kısmen de olsa hareketliydi. Ancak, bu ayın sonu ile birlikte Nisan ayında piyasanın canlanmasını bekliyoruz" dedi.




Mart ayının sonlarına yaklaştığımız bugünlerde yayla ilçelerinden Korkuteli sessiz görüntüsüyle dikkat çekiyor. 


Yaz aylarında nüfusu farklı, kış avlarında farklı olmasıyla dikkat çeken Korkuteli'de bahar mevsimindeki sessizlik dikkat çekerken, emlakçılar bu sessizliğin Nisan ayı ile birlikte yerini canlılığa bırakacağını söylüyor. 


SOSYAL VE KÜLTÜREL YAŞAM HAREKETLENİR 


Nüfusu 65 bine çıkan, yaz aylarında bu nüfusu ikiye katlanan Kor kuteli'de Mart avındaki sessizliğin bir ay sonra sona ereceğini söyleyen emlakçılar, Nisan ayı ile birlikte hem emlak sektörü, hem de sosyal ve kültürel yaşam canlanır." Dediler. 


EMLAKÇILAR NİSAN AYINI BEKLİYOR... 


Korkuteli'de yatırım için en uygun zamanın Kış mevsimi olduğunu, ancak hareketliliğin ve ticari canlılığın Nisan ayı ile birlikte başladığına dikkat çeken emlakçılar, "Korkuteli'de Kış aylarında eski dönemlere oranla emlak piyasası kısmen de olsa hareketliydi. Ancak, bu ayın sonu ile birlikte Nisan ayında piyasanın canlanmasını bekliyoruz. I Iem yazlıkçılar, hem de tatilciler, yeni ev almak isteyenlerle birlikte caddeler ve sokaklar canlanır. Korkuteli bö yönüyle yıllardan beri çizgisini bozmamıştır. Nüfusu sürekli artan bu ilçemizde yatırımcıların ilgisi her geçen gün artmaya devam ediyor. I Iem arsa, hem tarla, hem de konut sektöründe Nisan ayındaki hareketlilik Ekim avına kadar sürer." Şeklinde konuştular.  


Antalya Son Haber 


Geri Dön