18 / 04 / 2024

Koronavirüs mobil evlere talebi artırdı!

Koronavirüs mobil evlere talebi artırdı!

Villa fiyatlarının artması ile birlikte doğa tutkunları tekerlekli mobil evlere yöneldi. Her arazide kullanabilen bu mobil evlerin fiyatı 150 bin TL'den başlıyor.



Koronavirüs nedeniyle villa fiyatlarının artması ile birlikte mobil evlere talep patlaması yaşanıyor. Takvim'de yer alan habere göre; son zamanlara Amerika ve Avrupa'da yaygın olan taşınabilir tekerlekli evler, Türkiye'de yayılmaya başladı. Her araziye uygun olan bu mobil evlerin de fiyatı talebe göre artmaya başladı. 

2020'de 70 ile 110 bin TL arasında değişen taşınabilir evlerin fiyatları, 1 Şubat itibariyle 150 ile 250 bin TL arasında değişiyor. İmarsız arazilere kurulması nedeniyle özellikle doğa tutkunlarının çok daha ekonomik bulduğu bu evlere aralarında Pınar Altuğ Atacan ve Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan'ın da olduğu birçok ünlü isim de sahip olmayı planlıyor.

Koronavirüs mobil evlere talebi artırdı!

İSTEDİĞİN HER YERE EVİNİ KUR 

Kişi kapasitesi 2'den 6'ya kadar çıkan taşınabilir tekerlekli evler; şu ana dek Fethiye, Bozcaada, İznik ve  İzmir  gibi Türkiye'nin dört bir yanındaki doğa tutkunları tarafından satın alındı. 

Her türlü araziye uygun olan ve ruhsatı olduğu için her yere götürülebilen mobil evler, konut değil araç satışına göre yapılıyor.

Yazlıkçının tercihi mobil ev!


Geri Dön