25 / 04 / 2024

Koronavirüs müstakil villalara talebi artırdı!

Koronavirüs müstakil villalara talebi artırdı!

İzmir’de uzun senelerdir proje yöneticiliği yapan Reel Yatırım - Co. Kurucusu Yeşim Dikmen, koronavirüsün müstakil villalara talebi artırdığını söyledi.



İzmir’de uzun senelerdir proje yöneticiliği yapan Reel Yatırım - Co. Kurucusu Yeşim Dikmen, Yapıtplus inşaatın Güzelbahçe’de hayata geçirdiği Laila 2 konaklarının yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söyledi.

Dünyayı etkileyen pandemi sonrası, algılar ve tercihler de değişim gösterdi. İzmir’de yaşanan yıkıcı deprem ve herkesi olumsuz etkileyen sel felaketi ile de  insanların yatırım amaçlı tercihleri yeni stil ve yeni trend olan müstakil yapılar oldu. İzmir’deki yüksek deprem riskiyle yatırımcıların gözü villa projelerine çevrildi.

Koronavirüs müstakil villalara talebi artırdı! 

Pandemi kısıtlamalarında insanlar daha fazla alana ihtiyaç duydu. .Bu nedenle de büyük, geniş,müstakil ve daha ferah mülklere talep arttı. Durgun olan lüks konut piyasası yaşam alanlarına duyulan ihtiyacın artmasıyla hareketlendi. 

Koronavirüs salgını gösterdi ki olağanüstü durumlarda evler liman oldu. Karantinada kalan insanlar konfora daha fazla ihtiyaç duydu. Yaşadığı evde iş hayatını yönetmek zorunda kalan insanlar için konfor standart bir ihtiyaç oldu. Yaşanan bu durum yatırım alışkanlıklarını da değiştirdi. İnsanlar çok ciddi yatırımlarından vazgeçip ,kırsal alanlardaki müstakil villaları yatırım modeli haline getirdi.
    

Koronavirüsle köylere ilgi arttı!


Geri Dön