18 / 04 / 2024

Koronavirüs müstakil evlere talebi artırdı!

Koronavirüs müstakil evlere talebi artırdı!

ELMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıl, koronavirüsün müstakil evlere ilgiyi artırdığını belirtti. Müstakil ev ve villa satışlarında artış yaşandığına dikkat çeken Avcıl, "Huzur, doğal çevre ve özel aile alanına duyulan ihtiyaç artma eğiliminde" dedi...



Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Avcıl, koronavirüsün inşaat sektörünü nasıl etkilediğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Günışığı Gazetesi'nde yer alan habere göre; ELMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıl, yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs salgınının inşaat sektöründeki taleplerde de değişiklik yarattığına dikkat çekerek, son dönemde müstakil ev ve villa satışlarında yükseliş olduğunu vurguladı. 

İNŞAAT SEKTÖRÜ BEKLEME POZİSYONUNA GİRDİ

Osman Avcıl, sektörlerin koronavirüsten etkilendiğini ama mümkün olduğunca iş hayatının sürdürülmesi gerektiğine dikkat çekerek, "Tabi bu virüsün hem küresel anlamda hem de ülkemiz anlamında da ekonomik etkileri de var. İnşaat sektörü de dahil birçok sektör şu anda virüs ve insanların tedirginliğinden dolayı bir bekleme pozisyonuna girdi buda ekonomideki süreci büyük bir çoğunlukta etkileyecektir" şeklinde konuştu. 

MÜSTAKİL EVLERE TALEP ARTTI

Konut sektöründe, son dönemde müstakil ev ve villa satışlarında artış yaşandığını belirten Avcıl, "Modern insan hayatı, insanları işlerine yakın kentsel yerlerde yaşamaya zorladı. Ayrıca, merkezdeki konut yoğunluğu hiç bu kadar kalabalık olmamıştı. Huzur, doğal çevre ve özel aile alanına duyulan ihtiyaç artma eğilimindedir. Önümüzdeki yıllarda inşaat sektörünün toplu konut yerine tek konut projelerine doğru ilerlemesini bekleyebiliriz" değerlendirmelerinde bulundu. 

Al-Satta yeni dönem: Koronasız temiz daire!

Koronavirüs sonrası şehirden köye kaçış başladı!

Koronavirüs müstakil bahçeli villalara ilgiyi artırdı!


Geri Dön