23 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri fiyat!

Koru Florya Evleri fiyat!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Florya Şenlikköy'de yükselen Koru Florya Evleri projesinde daireler bu yıl Haziran ayında sahiplerine teslim ediliyor...




Koru Florya Evleri projesi İstanbul Florya'da  Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife  işbirliğiyle inşa ediliyor.  Koru Florya  Evleri fiyat bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Koru Florya Evleri projesi 298 adet konut ve 301 adet mağazadan meydana geliyor. 7 blok olarak tasarlanan Koru Florya Evleri projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli.


Koru Florya Evleri projesinin satış ofisi ile 444 8 252 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Koru Florya Evleri teslim tarihi bu yıl Haziran olarak belirtiliyor.



Koru Florya Evleri fiyat!


Koru Florya Evleri fiyat listesi 1 milyon 175 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Koru Florya Evleri projesinde ödemeler banka kredili ya da firma bünyesinde yapılıyor.


Koru Florya Evleri projesinde 3 oda 1 salon dairelerden 7 oda 2 salon dairelere kadar seçenekler sunuluyor. Koru Florya Evleri'nde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor.



Koru Florya Evleri nerede?

Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul



Koru Florya Evleri iletişim bilgileri

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com


projeye sor



Geri Dön