19 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri fiyatlar!

Koru Florya Evleri fiyatlar!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri fiyatlar 1 milyon 80 bin liradan başlayarak değişiyor. Şenlikköy Koru Florya satışları yüzde 1 KDV ile yapılıyor...




Aydınlı Grup, ARKE, Vizyonlife ve Metal Yapı Konut tarafından inşa edilen  Koru Florya  projesi İstanbul Florya'ya bağlı Şenlikköy bölgesinde yükseliyor. Koru Florya projesi Florya metrobüs durağının önünde yer alıyor.


Koru Florya Evleri fiyatlar ile ilgili bilgiler vermeden önce Koru Florya Evleri projesinin detaylarını belirtelim. 301 adet ticari üniteye sahip olacak bir AVM alanının yer aldığı Koru Florya Evleri'nde 298 adet daire yer alıyor.


280 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Koru Florya Evleri projesinde fitness center, sauna, buhar odası, cafe, alışveriş alanları, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi olanaklar mevcut.


Koru Florya Evleri fiyatlar!


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Koru Florya Evleri fiyatlar 1 milyon 80 bin lira ile 2 milyon 622 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Koru Florya Şenlikköy ödemeleri 48 ay faiz ödemesi olmadan yapılıyor. Koru Florya Şenlikköy teslim tarihi 2013 yılının sonu olarak belirtiliyor.


Şenlikköy Koru Florya satış ofisi!

Şenlikkköy Koru Florya adres bilgileri      : Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya-İSTANBUL


Şenlikkköy Koru Florya iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön