20 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri fiyatları!

Koru Florya Evleri fiyatları!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri fiyatları 1 milyon 100 bin liradan başlayarak değişiyor. Şenlikköy Koru Florya Evleri bu yıl sonunda teslim ediliyor...




301 adet ticari ünitenin yer alacağı  Koru Florya  Evleri projesinde 298 adet konut bulunuyor. Koru Florya Evleri projesi Aydınlı Grup, Vizyonlife, Metal Yapı Konut ve ARKE tarafından yükseliyor.


Koru Florya Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor. Koru Florya Evleri Şenlikköy Ekşi Nar Sokak'ta Florya metrobüs durağının önünde yükseliyor. Aydınlı Koru Florya Evleri teslim tarihi 2013 yılının sonu olarak açıklandı.


280 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Koru Florya Evleri projesinin yüzde 60'ı satıldı. Koru Florya Evleri daire seçenekleri olarak 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 gibi geniş konut ve lüks arayışına hitap ediyor.


Koru Florya Evleri fiyatları!


Koru Florya Evleri fiyatları 1 milyon 100 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Aydınlı Koru Florya Evleri satışları yüzde 1 KDV oranı ile gerçekleştiriliyor.


Koru Florya Evleri projesinde yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, cafe, restoran, yürüyüş parkuru, fitness center, sauna, buhar banyosu bulunuyor.


Koru Florya Evleri açık adres: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya


Koru Florya Evleri fiyatları!


Aydınlı Koru Evleri iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön