19 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri iletişim!

Koru Florya Evleri iletişim!

Firma: Aydınlı, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri iletişim bilgilerine göre Koru Florya Evleri telefon numarası 444 8 252 olarak belirtiliyor. Ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 60 ay sıfır faizli ödemeler yapılabiliyor...



Koru Florya Evleri iletişim bilgilerine geçmeden önce genel olarak projenin özelliklerinden söz edelim.


280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen  Koru Florya  Evleri  Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, ARKE ve Vizyonlife işbirliği imzasıyla yükseliyor. Aydınlı Grup Koru Florya , İstanbul Avrupa yakası Florya Şenlikköy'de konumlandırılıyor.


Koru Florya projesi kapsamında 298 adet konut bulunuyor. Aydınlı Grup Koru Florya mağaza sayısı ise 301 adet olarak belirlendi. 


Projede 3+1 dairelerden 7+2 dairelere kadar seçenekler bulunuyor.  160 metrekare ile 430 metrekare arasında tasarlarnan konutların yer aldığı projede teslimlerin bu sene yapılması planlanıyor.  


Proje kapsamında yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları gibi sosyal alanlar mevcut. Koru Florya Evleri satış ofisi ile görüşmek için 444 8 252 no'lu telefonu arayabilirsiniz. 


Aydınlı Grup Koru Florya satış fiyatları 1 milyon 100 bin liradan başlangıç gösteriyor. Banka kredisi kullanılabilen projede firma bünyesinde 60 ay sıfır faizli ödemeler de yapılabiliyor. 



Koru Florya adres bilgileri 


Aydınlı Grup Koru Florya ulaşım: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul


Koru Florya Evleri iletişim bilgileri


Koru Florya Evleri iletişim:

Koru Florya telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön