28 / 03 / 2024

Koru Florya Evleri iletişim!

Koru Florya Evleri iletişim!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 telefon numarasını arayıp Koru Florya Şenlikköy satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Koru Florya Evleri ödeme planına göre 48 ay 0 faiz uygulanıyor...




İstanbul Florya Şenlikköy'de yükselen  Koru Florya  Evleri projesinde yüzde 1 KDV oranı ile satış süreci devam ediyor. Koru Florya Evleri iletişim bilgileri ve adres bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.


Koru Florya Evleri projesi 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Koru Florya Evleri projesinde 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2, 7+2 konut tipleri tasarlandı.


7 blok olarak inşa edilen Koru Florya Evleri Aydınlı, Metal Yapı Konut, ARKE ve Vizyonlife tarafından yükseliyor. Koru Florya Evleri projesinde yüzde 60'ı aşan bir satış gerçekleşti.


Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 telefon numarasından Aydınlı Grup Koru Florya satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Koru Florya Evleri projesinde 298 konut ve 301 adet mağaza yer alıyor. Şenlikköy Koru Florya Evleri fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Koru Florya Şenlikköy teslim tarihi 2013 Aralık sonu olarak belirtiliyor. Koru Florya Evleri projesinde tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, fitness center, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Şenlikköy Koru Florya Evleri satış ofisi!

Şenlikköy Koru Florya Evleri adres : Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya


Şenlikköy Koru Florya Evleri ulaşım 


Koru Florya Evleri iletişim!


Koru Florya Evleri iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön