25 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri ne zaman teslim?

Koru Florya Evleri ne zaman teslim?

Firma: Aydınlı, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri ne zaman teslim? sorusu 2013 yılının sonu olarak cevap buluyor. Koru Florya Rezidans projesinde satışlar 1 milyon 100 bin liradan başlangıç gösteriliyor...




İstanbul Avrupa yakasında Florya'da inşa edilen  Koru Florya  Rezidans projesi 298 adet konut ve 301 adet mağazadan meydana geliyor. Koru Florya Rezidans projesi Aydınlı Grup, Vizyonlife, ARKE ve Metal Yapı Konut işbirliğiyle hayata geçiriliyor.


Koru Florya Evleri ne zaman teslim sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Koru Florya Rezidans projesinde 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 daire tipleri tasarlandı.


Koru Florya Rezidans satış ofisi ile 444 8 252 telefon numarasından irtibata geçiliyor. Koru Florya Rezidans fiyatları 1 milyon 100 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. 



Koru Florya Evleri ne zaman teslim?


Koru Florya Evleri ne zaman teslim?


Koru Florya Evleri ne zaman teslim sorusuna 2013 yılı sonu olarak cevap veriliyor. Koru Florya Rezidans projesi 280 bin metrekare inşaat alanına sahip. 7 blok olarak inşa edilen Koru Florya Rezidans ödeme planı kapsamında 48 ay vade farkı olmadan ödeme yapılıyor.


Koru Florya Rezidans projesi içerisinde çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, sauna, fitness center gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Koru Florya Rezidans nerede?

Koru Florya Rezidans adres bilgileri : Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya


Koru Florya Rezidans ulaşım


Koru Florya Evleri ne zaman teslim?


Koru Florya Rezidans iletişim bilgileri

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön