18 / 04 / 2024

Koru Florya ödemeleri!

Koru Florya ödemeleri!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya ödemeleri firma bünyesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan yapılıyor. Koru Florya Evleri projesinde konutların satışları 1 milyon 100 bin liradan başlayarak yapılıyor...




Yüzde 1 KDV ile satışların yapıldığı  Koru Florya  Evleri projesi Aydınlı, Vizyonlife, Metal Yapı Konut ve ARKE ortaklığıyla inşa ediliyor. Koru Florya Evleri projesinde 298 adet daire ve 301 adet ticari ünite yer alıyor.


Koru Florya ödemeleri öncesinde proje hakkında bilgi verelim. Koru Florya Evleri projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 100 bin liradan başlıyor. Koru Florya Evleri projesinde daireler 160 metrekare ile 430 metrekare arasında değişiyor.


Koru Florya Evleri tanıtım ofisi ile 444 8 252 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Koru Florya Evleri projesinde 3+1 daire tiplerinden 7+2 daire tiplerine kadar konut alternatifleri sunuluyor.



Koru Florya ödemeleri!


Koru Florya ödemeleri firma bünyesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan yapılıyor. Koru Florya Evleri projesi içerisinde sauna, fitness merkezi, buhar odası, yüzme havuzu, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal imkanlar mevcut.


Koru Florya Evleri projesinde 920 araç kapasiteli otopark bulunuyor. 77 bin 500 metrekare AVM alanına sahip olan Koru Florya Evleri projesinin toplam inşaat alanı 280 bin metrekare olarak belirlendi. Koru Florya Evleri bu yıl sonunda etslim ediliyor.


Koru Florya ulaşım!

Koru Florya adres : Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul


Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön