23 / 04 / 2024

Koru Florya ödemeleri!

Koru Florya ödemeleri!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya ödemeleri firma bünyesinde 48 ay 0 faiz ya da banka kredisi ile yapılıyor. Koru Florya Evleri Şenlikköy'de Florya metrobüs durağının önünde inşa ediliyor...




280 bin metrekare alanda yükselen Koru Florya Evleri projesinin yapımını 4 firma üstleniyor.  Koru Florya  Evleri projesi Aydınlı Grup, Vizyonlife, ARKE ve Metal Yapı Konut tarafından inşa ediliyor.


Koru Florya ödemeleri firma bünyesinde ya da banka kredisi ile yapılabiliyor. Koru Florya Evleri Şenlikköy'de E-5 üzerinde hayata geçiriliyor. Koru Florya projesinde 3+1'den 7+2'ye kadar seçenek bulunuyor. 


Florya Koru Evleri teslim tarihi 2013 Aralık olarak belirlendi. İçerisinde yapılacak olan AVM alanında 301 adet mağazanın yer alacağı Koru Florya Evleri projesi 298 adet daireden oluşuyor. Koru Florya Evleri 7 blok halinde yükseliyor. 



Koru Florya ödemeleri!


Koru Florya ödemeleri!


Fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, basket sahası, voleybol sahası, tenis kortu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otoparkın olduğu Koru Florya satılık ev fiyatları 1 milyon 80 bin  TL ile 2 milyon 622 bin TL arasında değişiyor. Koru Florya ödemeleri firma bünyesinde 48 ay faiz ödemesi olmadan yapılırken, yüzde 25 peşinat ile banka kredisi ile taksitli olarak da yapılabiliyor.



Florya Koru Evleri iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön