23 / 04 / 2024

Koru Florya ödemeleri!

Koru Florya ödemeleri!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Dair fiyatlarının 1 milyon 100 bin liradan başladığı Koru Florya ödemeleri ile ilgili ayrıntıları haberimizde okuyabilirsiniz...




 İstanbul'un Şenlikköy-Florya bölgesinde yer alan  Koru Florya   Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife  ortak çalışması imzası ile hayata geçirildi. Daire alternatiflerinin 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 olarak tasarlandığı Koru Florya projesinin dairelerinde satışlar devam ediyor. 


Koru Florya ödemeleri bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz. 7  blok olarak tasarlanan Koru Florya projesinin fiyat bilgisi şöyle: 


Koru Florya fiyat: 


Koru Florya projesinin fiyatları minimum 1 milyon 100 bin liradan başlıyor. Koru Florya ödemeleri 'nin ayrıntılı bilgileri şöyle: 


Koru Florya ödemeleri: 


Koru Florya ödemeleri 'ne göre daire tutarının yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. Koru Florya ödemeleri 'nde ayrıca 48 ay faizsiz taksitlendirme olanağı da sunuluyor. Koru Florya ödemeleri hakkında daha detaylı bilgi için 444 8 252 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. 


Koru Florya nerede? 


Koru Florya adres: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya


Koru Florya telefon: 444 8 252


Koru Florya  harita: 


Koru Florya ödemeleri!


Koru Florya ne zaman  teslim? 


Projenin daireleri bu yılsonu sahiplerine teslim ediliyor. 



Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön