29 / 03 / 2024

Koru Florya'da 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor!

Koru Florya'da 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor!

KoruFlorya,'da daireler 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede daire sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalar aracılığıyla vade farksız 60 aya kadar taksit avantajından yararlanabiliyor.




Florya'nın son büyük arazisi üzerinde Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığında ve  TOKİ  işbirliğiyle hayata geçirilen lüks konut projesi KoruFlorya,'da daireler 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede daire sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalar aracılığıyla vade farksız 60 aya kadar taksit avantajından yararlanabiliyor. Yüzde 1 KDV avantajlı dairelerin de yer aldığı KoruFlorya'da anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar uygun oranlarda vade de yapılabiliyor. Projede 3+l'den 7+2'ye kadar 52 farklı tipte 298 konut ile öne çıkıyor. KoruFlorya, dünyanın ödüllü mimarlık ofislerinden Brodvvay Malyan'ın ve Türk mimarlık ofisi Kraft Mimarlık'ın imzasını taşıyor. 4 kat otopark, AVM ve 3 bin metrekareye varan sosyal tesis alam üzerinde olan KoruFlorya'da kampanya yıl sonuna kadar devam edecek. 


Koru Florya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt, "Özellikle kampanya dönemlerinde projedeki satış hızı artıyor. Vade farksız 60 ay 0 faiz kampanyamız ödeme kolaylığı açısından satış ofisine gelen ziyaretçilerimizin alım kararlarını pozitif yönde etkiliyor. Bu nedenle 60 ay 0 faiz kampanyamızı devam ettireceğiz" dedi. Sektörde ciddi anlamda bir arz söz konusu olduğunu vurgulayan Özyurt, "Dolayısıyla ödeme kolaylığı sağlayacak her kampanya sektörün satış grafiğini yukarı çıkarıyor. Ayrıca daha nitelikli, konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı hayali kuranlar için hayallerini gerçekleştirme fırsatı veriyor" diye konuştu. Kampanyaların sektörün olmazsa olmazları olduğunu dile getiren Özyurt, "Her dönem mutlaka farklı gelir gruplarına hitap eden konut projelerinin ödeme kolaylığı sağlayan kampanyalarım görmeye devam edeceğiz. İndirimler, faizsiz vadeler, cüzi rakamlı taksitlendirmeler gibi kampanyalar devam edecek. Önemli olan sektörde kısa süreli ve ilginçliği nedeniyle ses getiren değil daha makul, gerçek anlamda faydalı kampanyaların hayata geçmesi" dedi. 


Dünya


Geri Dön