25 / 04 / 2024

Kozan Belediyesi Dağılcak Tesisleri yenileniyor!

Kozan Belediyesi Dağılcak Tesisleri yenileniyor!

Kozan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kozan Şefliği’nin desteği ile Dağılcak mesire alanındaki oturma gruplarını, masaları ve mangal ızgaralarını (ocakları) yeniliyor.



Kozan Belediyesi Dağılcak tesislerinde kapsamlı bakım ve onarım çalışması yürütüyor.


Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kozan Şefliği’nin desteği ile Dağılcak mesire alanındaki oturma gruplarını, masaları ve mangal ızgaralarını (ocakları) yeniliyor. Ayrıca ekipler mesire alanı içerisine yeni mangal ocakları da kuruyor.


Belediyeye bağlı Şantiye Şefliği tarafından yapılan 40 adet 3 metrelik masa, 50 adet mangal ocağı ve Milli Parklar Kozan Şefliği tarafından tahsis edilen 70 adet masa Dağılcak mesire alanına yerleştiriliyor.



Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Milli Parklar Kozan Şefliği’nin desteği ile yürütülen geniş kapsamlı yenileme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Başkan Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İşletmesi belediyemiz tarafından yapılan Dağılcak tesisleri bahar ve yaz aylarında ilçemizin en fazla rağbet gören mesire alanı. Vatandaşımıza kaliteli hizmet sunmak amacıyla Dağılcak’ta düzenli olarak bakım çalışması yürütüyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz bütün oturma gruplarımızın bakımını yapıyor, kullanılamayacak kadar eski olan masa ve oturma gruplarını yenileri ile değiştiriyor ve yeni mangal ocakları kuruyor. Çevre düzenlemesini de yaptığımız Dağılcak tesislerimiz Kozanımızın tanıtımında çok önemli bir yere sahip.”


Kozan Belediyesi Dağılcak tesislerinde yürütülen çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Dağılcak mesire alanının yanı sıra Kozan Belediyesi Avrupa Birliği Hayat Boyu Eğitim Merkezi ve 3 bin metrekarelik Türkeli Mahallesi Denizyapı Evleri parkında da aralıksız çalışmaya devam ediyor.


Adana Bölge


Geri Dön